Platform over design en techniek in de keukenbranche
Primeur: Pelgrim lanceert collectie keukenapparatuur in antraciet (RAL 7016)

Primeur: Pelgrim lanceert collectie keukenapparatuur in antraciet (RAL 7016)

Pelgrim brengt harmonie in het interieur met Mooi Samen lijn in antraciet 

Van deuren en tegels tot kozijnen en muren: steeds meer elementen in het interieur worden uitgevoerd in de populaire RAL-kleur 7016. Oftewel: antraciet. Pelgrim introduceert daarom een nieuwe Mooi Samen lijn in deze veelzijdige kleur. De collectie bestaat uit vijf multifunctionele/combi ovens, twee design afzuigkappen en een luxe inductiekookplaat. De producten zijn uitgevoerd in hoogwaardig glas. Pelgrim heeft naast antraciet ook twee Mooi Samen lijnen in matzwart en RVS.

De kleur antraciet combineert moeiteloos met uiteenlopende woonstijlen: van sober chic en industrieel tot klassiek en landelijk. Dat maakt dat deze kleur ook in zoveel interieurs wordt gebruikt. De Pelgrim antraciet lijn is dankzij de materialen gemakkelijk schoon te maken, dus dat is niet alleen Mooi Samen maar ook Mooi Makkelijk.  

De multifunctionele- en combi ovens voor nismaat 45 en 60 cm hebben de looks én de brains. Ze werken met een intuïtief menu met foto’s en voorgeprogrammeerde recepten. Je kan zelfs meerdere stappen, zoals stomen en bakken, vooraf achter elkaar instellen. De bakstanden die je vaak gebruikt kun je opslaan. De Pelgrim Mooi Samen collectie omvat ook een bijpassende inductiekookplaat en afzuigkap die met elkaar communiceren via AutoAir. De afzuigkap gaat bijvoorbeeld vanzelf aan als de kookplaat geactiveerd wordt en past zich automatisch aan op de kookstand. Bij (de)activatie van de kookplaat gaat zelfs de verlichting vanzelf aan/uit. Je bedient de afzuigkap vanaf de kookplaat, mooi makkelijk. 

De Pelgrim Mooi Samen lijn in antraciet zal later dit jaar nog worden uitgebreid met andere apparatuur. Verkoopadviesprijzen vanaf € 1.049,-. Kijk voor meer inspiratie op Antraciet keukenapparatuur, met oog voor detail – Pelgrim

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.