Platform over design en techniek in de keukenbranche
Rustig, stil, fluisterstil
Elke nieuwe kookplaat met geïntegreerde afzuiging maakt voortaan gebruik van de nieuwe motortechnologie.

Rustig, stil, fluisterstil

De ingrediënten moeten perfect zijn. Bij lekker eten gaat het dan om vlees of vis, groenten, wat kruiden en ander lekkers. Bij een overtuigende kookplaatafzuiging draait het om aspecten zoals geluidsniveau, vetafscheidingsrendement, afzuigprestaties, energie-efficiëntie en ontwerp. Oranier heeft dit goed begrepen.

Oranier gebruikte de afgelopen twaalf maanden, de periode tussen de Küchenmeile 2021 en deze van 2022, volop om de motortechnologie van haar afzuigoplossingen verder te ontwikkelen. “Alle kookplaten met geïntegreerde afzuiging achter het kookveld hebben nu dezelfde motorkast”, klinkt het op de stand op Area30. “Maakt niet uit welk model, welke breedte, uitlaat of recirculatie. Dit consequent gebruik van de nieuwe motortechnologie maakt dat de kookplaten in 20 minuten kunnen worden geïnstalleerd. Zonder gereedschap!”

Sprekende prestaties

“De krachtige motor, energie-efficiëntieklasse A trouwens, zuigt de kookdampen in de filters”, horen we op de stand. “Daar komt zeer schone lucht weer uit want de vetafscheidingsgraad A spreekt voor zich. De motor kent drie normale standen en één vermogensstand. Bij het ontwerp ervan werd optimaal rekening gehouden met de luchtstroming zodat zelfs in de eerste stand een fluisterstille werking wordt bereikt. Zelfs als de motor op de hoogste stand draait, zijn ontspannen gesprekjes mogelijk. Voeg daarbij de professionele actieve koolstoffilter in de recirculatiemodus, een filter die drie jaar meegaat en in die tijd gemakkelijk vijf keer kan worden geregenereerd, en de eindgebruiker raakt overtuigd. Daar geloven we in.”

Veel interesse op de stand van Oranier tijdens Area30.

Overtuigende details

De kookplaatafzuigingen van Oranier komen in verschillende breedtes: 60, 80 en 90cm. “Een garantie voor een flexibele keukenplanning”, aldus de fabrikant. “Niet alleen qua afmetingen maar ook qua uiterlijk. Op het werkblad geplaatst, vlak met het oppervlak, met zijrails of frames van roestvrij staal of pureBLACK; alle inbouwvarianten zijn bij elk model mogelijk.” Een aandachtstrekker op de stand, het model KFL 2094 bc kookplaatafzuigkap, is uitgerust met de be-cook technologie die het intelligente inductieoppervlak laat communiceren met het slimme kookgerei via Bluetooth. De app en de kookplaat regelen automatisch de temperatuur en de kooktijd. “De lijst met functies is heel lang”, voegt de fabrikant nog toe. “Negen kook- en grillniveaus elk, drie warmhoudniveaus en een viervoudige dubbele booster, evenals brugschakeling. We zijn zeer trots dat we met dit topmodel de Kitchen Innovation Award 2021 hebben gewonnen.”

Oranier: “Topkwaliteit tegen instapprijs, onze KXI 1084 TC Centerline met afzuiging centraal in de inductiekookplaat.”

Ook tegen instapprijzen

Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Op de stand van Oranier krijgen we uitleg over het model KXI 1084 TC Centerline, inductiekookplaat met centrale afzuiging in de instapklasse. “Het kostenbewuste gezin vindt in dit model de juiste keuze”, klinkt het. “Kinderveiligheid, overloopbeveiliging en ook oververhittings­beveiliging zijn er zeker bij. De bediening is comfortabel via touch control. Voor de installatie zijn een 60cm brede onderkast en een even smal werkblad met een diepte van slechts 60cm nodig. Meer niet.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.