Platform over design en techniek in de keukenbranche
schüller – next125 – systemo Küchenmeile A30 – house4kitchen in Löhne 17 t/m 23 september 2022

schüller – next125 – systemo Küchenmeile A30 – house4kitchen in Löhne 17 t/m 23 september 2022

Met als slogan ‘Keukens in nieuw perspectief’ nodigt Schüller Küchen en haar verkoopkantoor KeukenMedium B.V. uit voor een beursbezoek aan het house4kitchen in Löhne. 

Binnen de unieke ambiance van dit beursgebouw en de attractiviteit van haar exposanten, is de Nederlandse detailhandel van harte welkom op de beursstand van Schüller. Bestaande handelspartners hebben daarvoor reeds een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Verdere geïnteresseerden kunnen zich via Schüller’s verkoopkantoor KeukenMedium in Naarden-Vesting (tel: 035 760 60 10 en email: info@keukenmedium.nl) vooraf aanmelden. Vanaf daar worden verdere bezoekers dan qua datum en tijdstip ingepland, zodat aan iedereen tijd en aandacht besteed kan worden. 

next125 & systemo | premium keukenmarkt 

Na een prestigieuze, internationale première juni jl. op de EuroCucina in Milaan presenteert Schüller, nu in haar house4kitchen in Löhne, een veelvoud aan next125 noviteiten. Voor velen die niet op de EuroCucina waren, is het house4kitchen dit jaar dan ook beslist ‘a place to be’. Ervaar – in de spotlights – de met Design Awards onderscheiden next125 Iconen. Laat je daarnaast inspireren door spraakmakende productontwikkelingen en bijzondere leefwerelden. Beleef de emotionele en rationele meerwaarde van minimalistisch vormgegeven innovaties. Naast 75 en 87,5 ook de derde onderkast-hoogtemaat in 81,25 cm. Ervaar nieuwe keukenwerelden ‘in a colorful way’, als ultieme eenheid met ‘systemo by next125’. Maar nog veel meer, want met ‘next living’ ambieert next125, naast de keuken, haar plek in het woongedeelte, dit met ultieme wandmeubels, waarmee de attractiviteit richting consument nog verder toeneemt. Neem, naast alle Social Media activiteiten, ook kennis van de nieuwe next125 reclamecampagne. 

schüller | consumer keukenmarkt 

Niet alleen het premiummerk next125 maakt dit bezoek aan Schüller zinvol, maar gelijktijdig presenteert het kwaliteitsmerk Schüller stabiele en onderscheidende ontwikkelingen binnen haar 2023 productengamma, wat bovenal toegespitst is op het consumer marktsegment. Naast een hoogst attractief modellengamma en een ongekende programmadiepte, kenmerkt een spectrum van maar liefst 27 stijlvolle unikleuren in satijnlak en fluweelmatlak, een veelvoud aan modelkeuzes. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.