Platform over design en techniek in de keukenbranche
Schüller: Topactuele trends en dienstverlenende ondersteuning

Schüller: Topactuele trends en dienstverlenende ondersteuning

Tijdens de Küchenmeile 2023 kunnen bezoekers van Schüller een breed scala aan innovaties verwachten binnen de collectie 2024. Nieuwe producten maken een nog verdergaande individualisering mogelijk dan ooit tevoren. Tegelijkertijd biedt Schüller antwoorden op huidige trends naar maximale duurzaamheid. Een uitgekiende focus zal liggen op de presentatie van marketingtools en dienstverlening, die speciaal ontwikkeld zijn voor de keukenretail. Hiermee wil Schüller haar partners waardevolle ondersteuning bieden, daarmee hun dagelijkse werk gemakkelijker maken en instrumenten aanbieden om nog succesvoller te worden met hun eigen reclameactiviteiten, dit zowel als print, eigen website en qua Social Media. 

Op het gebied van nieuwe producten toont Schüller een voor de internationale markt vormgegeven keukenserie in landelijke stijl. Een bijzondere kenmerk is daarbij de planningsmogelijkheid. Voor het eerst kunnen kaderfronten ook in greeploos worden gepland. Schüller’s eigen lakexpertise en het gebruik van lakken op waterbasis zorgen ervoor dat deze serie niet alleen esthetisch mooi is, maar ook milieuvriendelijk. Dit assortiment wordt aangevuld met product-items die zowel functioneel als emotioneel aantrekkelijk zijn en punten scoren binnen een bijzonder interieur. Hiermee biedt Schüller haar klanten mogelijkheden om keukens nog stijlvoller en individueler te ontwerpen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een verdere bescherming van het milieu. 

Een ander high-light dit jaar is de introductie van een nieuwe ontwikkeling, waarin eveneens het milieuaspect centraal staat. Dit is een innovatief en duurzaam assortiment, wat opvalt door zowel de kleurendiversiteit als met blik op toekomstige uitdagingen. Met dit assortiment legt Schüller een duidelijke focus op duurzaamheid en biedt het een milieuvriendelijke optie zonder afbreuk te doen aan de esthetica. 

Schüller onthult deze en andere product high-lights uit de consumer- en premium collecties schüller.C, next125 en systemo, tijdens de Küchenmeile A30 van zaterdag 16-09 t/m vrijdagochtend 22-09-2023 in de house4kitchen te Löhne. Dit dagelijks van 09.00 tot 19.00 uur. Verdere informatie – ook over de fabrikanten Gaggenau, Neff, Solitaire en Franke – is te vernemen op de website: www.house4kitchen.nl 

Voor het op voorhand vastleggen van een afspraak, is ook Schüller’s verkoopkantoor KeukenMedium B.V. te Naarden-Vesting graag behulpzaam. Zie www.keukenmedium.nl en tel: 035 760 60 10 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.