Platform over design en techniek in de keukenbranche
Sixties glamour – Nieuwe generatie Retro koel/vriescombinaties van ETNA

Sixties glamour – Nieuwe generatie Retro koel/vriescombinaties van ETNA

Silk Piña Colada, Midnight Black Velvet of Sea Breeze Green? ‘Smaakvolle’ luxe koel/vriescombinatie bespaart energie en helpt voedselverspilling te voorkomen 

De tijd dat de koelkast onopvallend in een hoekje stond is voorbij. De nieuwe generatie Retro koel/vriescombinaties geeft de keuken de zonnige en luxueuze uitstraling die de sixties look typeert. Het keukenmerk voerde subtiele veranderingen door in de belijning en de details van de koel/vriescombinatie en maakte de functionaliteiten nog duurzamer. De Retro modellen zijn verkrijgbaar in stijlvol beige, zwart en groen. De zwarte variant is tevens beschikbaar in een linksdraaiend model.

De ETNA Retro KVV793 is een koel/vriescombinatie van 194 cm hoog met een apart vriesgedeelte. Een echte blikvanger die designliefhebbers aan zal spreken. Dit model met LED verlichting is voorzien van de nieuwste technieken die passen bij een duurzame levensstijl:  

  • Groenten en fruit blijven extra lang crispy in de CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling. Daarnaast is de koel/vriescombinatie voorzien van een Convert FreshZone lade; ideaal voor het bewaren van vlees en vis, maar ook in te stellen als extra lade voor groenten en fruit.
  • Je kunt er zeker van zijn dat de temperatuur overal stabiel is dankzij de MultiFlow 360° ventilatietechniek, waardoor voeding langer houdbaar blijft. 

De vriezer beschikt over een FastFreeze functie, zodat eten snel ingevroren wordt en voedingsstoffen en smaak beter behouden blijven. Dankzij de No-Frost Plus functie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien en blijft het koelgedeelte vrij van condens. Dit zorgt tevens voor minder onnodig energieverbruik en past bij een duurzame levensstijl.

De stijlvolle koel/vriescombinatie is stiller en energiezuiniger dan zijn voorganger dankzij de Inverter Compressor die tevens temperatuurschommelingen vermindert. Kortom; design, duurzaamheid en gebruiksgemak stonden voorop bij de ontwikkeling van deze nieuwe Retro modellen van ETNA. ETNA KVV793 koel/vriescombinatie in beige, zwart en groen heeft een verkoopadviesprijs van € 2.149,00. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.etna.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.