Platform over design en techniek in de keukenbranche
Slimme oplossingen voor keuken- en interieurbouwer
Nieuw in het assortiment, de trendy zwarte lade-uitsparing.

Slimme oplossingen voor keuken- en interieurbouwer

Het gaat hard voor Fixol, heel hard. Slechts acht jaar geleden begon het verhaal van de Belgische fabrikant met één innovatieve oplossing. Vandaag staat de teller op vier producten in meerdere kleurvarianten en zeven landen waar ze beschikbaar zijn.

“Met onze producten zorg je voor een gemakkelijke en perfecte afwerking”, legt Frank Roels van Fixol uit. “Van lade-uitsparingen tot afdekplaten voor stopcontacten, alles is in meerdere kleuren verkrijgbaar om dit te realiseren. Onze universele lade-uitsparingsset geeft de professional de tools om elke lade gemakkelijk en snel volledig op maat te maken. Op locatie. Binnen 15 minuten. Zo kan elke keuken- en interieurbouwer perfect afgewerkt maatwerk afleveren zonder daarbij terug naar het atelier te moeten gaan. Nieuw in dit segment is onze zwarte lade-uitsparing. Zo realiseer je nu voor alle moderne zwarte lades, toch wel de trendkleur vandaag, een perfecte finish.”

Mooi en snel afgewerkt

Naast lade-uitsparingen ontwikkelt Fixol ook afdekplaten voor vaatwasbuizen. In slechts enkele stappen is de afwerking van de spoelbakkast klaar: een gat van 90mm maken in de bodem, de buizen en het stroomsnoer erdoor halen en de afdekplaten monteren en vastschroeven. “Ook voor stopcontacten bieden we universele stekkerplaten aan om alle stopcontacten, shellkranen en afvoerbuizen netjes af te werken”, aldus Roels. “Bovendien is er de mogelijkheid om deze af te sluiten met een stekkerplaatdeksel dat voorzien is van handige haakjes om kabels doorheen te haken.”

Perfect maatwerk voor elke keukenlade.

Beter worden qua duurzaamheid

“Naast de ontwikkeling van onze oplossingen hebben we ruimschoots aandacht besteed aan het duurzaamheidsprincipe”, benadrukt Roels. “We verpakken volledig plasticvrij, de verpakkingen zijn volledig recyclebaar en alle elektriciteit van onze gebouwen halen we uit onze zonnepanelen. Ook hierin willen we steeds beter worden.”

De verpakkingen van Fixol zijn volledig plasticvrij én volledig recyclebaar.

Op naar ‘s-Hertogenbosch

“Onze producten zijn bestemd voor de professional die meerwaarde zoekt en daarbij niet tevreden is met basiskwaliteit”, klinkt het bij Fixol. “We nemen dan ook vol overtuiging, voor de tweede keer in onze bestaans­geschiedenis, deel aan de komende Hout­Pro+ beurs in ’s-Hertogenbosch. Hier komen namelijk professionals uit de keuken- en interieurbranche naartoe en hen willen we tonen wie we zijn, wat we doen en hoe we hen een perfect fit en perfect finish kunnen garanderen. Elke keer opnieuw!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.