Platform over design en techniek in de keukenbranche
Spraakmakende kleuren keramiek van Dekker

Spraakmakende kleuren keramiek van Dekker

Zevenhuizen

Spraakmakend, karaktervol en uniek. Dat zijn de vier nieuwste kleuren Evora® Ceramics van Dekker Zevenhuizen. Met een prachtig, onvoorspelbaar natuurstenen uiterlijk passen de nieuwe kleuren dan ook perfect bij de huidige Rock Nature-trend. Hoewel ze opvallend veel op elkaar lijken, is het eigenlijk gemaakt van keramiek. Het resultaat is een hitte-, vlek- én krasbestendig keukenblad, met het karakter van echt natuursteen!

Collectie 2024: Natuursteen

Saint Laurent is een klassieke donkere kleur met een geelbruine ader over de hele lengte van het keukenblad. Intermezzo lijkt te bestaan uit kleine en grote brokstukken die als het ware aan elkaar gelijmd zijn. Navagio Blue is een chique grijsblauwe kleur met grillige bruine aders; Hudson Brown is bruin met grijs en heeft een gelijkmatig, kenmerkend steenpatroon.

Strakke uitstraling

De collectie 2024 biedt dus volop keuze in kleur, van effen tot expressief. De keukenbladen hebben een onvergelijkbare strakke uitstraling. En omdat het van keramiek is, heeft het geen poriën. Daarmee is het blad ook nog eens geheel onderhoudsvriendelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.