Platform over design en techniek in de keukenbranche
‘Steeds meer keuken-vakprofessionals weten ons te vinden én ons te waarderen!’
Alles voor de keuken is te vinden in Veendam.

‘Steeds meer keuken-vakprofessionals weten ons te vinden én ons te waarderen!’

Volgend jaar – in 2023 – bestaat het bedrijf al weer tien jaar. En de groei is ongekend. In slechts één decennium heeft het in Veendam gevestigde Duovorm al een nadrukkelijke positie in de markt bereikt. Eigenlijk is dat niet zo verwonderlijk. Ambitieus ondernemerschap en kennis van zaken in de markt gaan hand in hand.

Aan het woord is één van de twee oprichters Ferniand Vos. “Vanaf dag één hebben we ons ten doel gesteld om ons assortiment zo compleet mogelijk te laten zijn. De markt moet ervaren dat we feitelijk alle oplossingen in huis hebben op het gebied van meubel- en interieurbeslag. Dus: dat we méér zijn dan een webwinkel.”

Dat geldt ook voor de bewegende delen.

Dat lijkt allemaal al zeer goed gelukt, want ook qua personeelsbestand is Duovorm in al die jaren flink gegroeid. “Natuurlijk houden we ook de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten”,  zegt Ferniand. “Zo zien we enerzijds dat het aantal vierkante meters waarop men woont of kán wonen steeds beperkter wordt en dat men dús efficiënter moet omgaan met de inrichting daarvan. Anderzijds zien we ook dat mensen geen genoegen meer nemen met een loze ruimte in hun eigen woning. Iedereen – en daardoor dus ook (keuken)ontwerpers, architecten en aannemers – is op zoek naar efficiency en voordelige oplossingen.”

Een lade ontwerpen en in elkaar zetten? Gewoon de onderdelen bestellen in Veendam!

“Of het nu gaat om hoekkasten, rekken, lade-indelingen, afvalbakjes, verbindingsbeslag of handgrepen… Noem het maar op. Het alles-onder-één-dak principe kunnen we garanderen. We willen het de keukenbouwer dus makkelijker maken. Bij ons kan men projectmatig bestellen – daar denken we vanzelfsprekend ook graag over mee – maar ook het per stuk aanschaffen van een scharnier is mogelijk. Ik weet nog – toen we startten in 2013 – dat we hier tegen elkaar zeiden dat we de totaalleverancier voor de vakman wilden worden. Nou, ik denk dat we hier anno 2022 al goed in zijn geslaagd. Steeds meer vakprofessionals weten ons te vinden én ons te waarderen.”

Dat Ferniand en zijn compagnon ook op strategisch vlak niet stilstaan, bewezen ze eind vorig jaar. “We hebben toen Ceramic Tools overgenomen. We hebben het dan over tegelsnijders, tegelzaagmachines en alle daarbij behorende kleinere gereedschappen rondom het betegelen. Zo zijn we een nóg bredere aanbieder geworden en kunnen we onze ambitie om verder te groeien – en onze positie in de markt te verstevigen – nog meer waarmaken. Maar de basis blijft hetzelfde: de vakprofessional mag niet misgrijpen.”

En met ‘breed’ – zo benadrukt Ferniand tot slot – wordt ook echt ‘breed’ bedoeld. “Ons assortiment bevat niet alleen alle A-merken maar ook de wat kleinere wellicht onbekende merken. Ik ben er daarom van overtuigd dat alle keuken-vakprofessionals bij ons zullen slagen.”

Kijk voor meer informatie op de website: www.duovorm.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.