Platform over design en techniek in de keukenbranche
Stijlvol ingebouwd

Stijlvol ingebouwd

Moderne keukens vragen om mooie inbouwtoestellen. Ovens, koelkasten, vaatwasmachines, we kennen ze allemaal. Ook het inbouwen van minder voor de hand liggende toestellen, denk maar aan koffiemachines en warmhoudlades, is perfect mogelijk bij V-ZUG.

Koffieliefhebbers en hobby-barista’s maken met het Coffee Center van V-ZUG alle koffiespecialiteiten zelf. De juiste, perfect gebrande soort koffiebonen en een blend naar persoonlijke smaak is het startpunt. “Vanaf dan neemt onze volautomatische koffiezetmachine het volledig over”, aldus Michel Van Dommelen van V-ZUG. “Het begint bij het bijna geruisloos malen van de koffiebonen en eindigt bij het percoleren onder druk.” 

Via een intuïtief display zijn tot zes gebruikersprofielen instelbaar om zo het Coffee Center te personaliseren. In elk profiel bewaart de gebruiker de intensiteit van het aroma en de hoeveelheid water die nodig is voor zijn ideale bereiding. Uiteraard kunnen de voorgeprogrammeerde officiële Italiaanse instellingen worden gebruikt. “Het resultaat is steeds een favoriet kopje koffie, ristretto, espresso, doppio of long coffee”, benadrukt Van Dommelen.

De volledig geïntegreerde vacuüm- en warmhoudlades, handige hulpmiddelen bij het dagelijkse keukenwerk, die bij V-ZUG nu ook mooi achter het front van de keukenkast kunnen ingebouwd worden.

Handige snufjes

Bovendien komt het Coffee Center van V-ZUG met een automatische melkopschuimer die de gebruiker toelaat zelf te bepalen hoe hij zijn melkschuim wil voor een cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, flat white, caffè latte of simpelweg een kopje warme melk. “Heerlijk romig, met uiterst kleine en glanzende luchtbellen voor een perfecte cappuccino, met de melkopschuimer kan je het maken”, aldus Van Dommelen. Het dubbelwandige, thermische melkreservoir houdt bovendien de melk langer op de ideale, koude temperatuur. Het kan eveneens enkele dagen in de koelkast bewaard worden.

Een handige feature van het Coffee Center betreft de verwittiging die het toestel zelf geeft wanneer het tijd is om te ontkalken. En ook dat is eenvoudig uit te voeren, een automatisch ontkalkingsprogramma klaart de klus. Het interne reservoir van de thermische melktank is vaatwasmachinebestendig terwijl de leidingen van de melkopschuimer met één druk op de knop schoongemaakt worden met stoom.

Met de volautomatische melkopschuimer maak je in een handomdraai melkschuim naar wens.

Ook ingebouwde lades

V-ZUG vervolledigt haar gamma vacuüm-, warmte- en systeemlades met een volledig integreerbare vacuüm- en warmtelade. “Deze lades kunnen perfect worden weggewerkt achter het front van de keukenkasten”, legt Van Dommelen uit. “Naast een fraai design bieden ze tal van nuttige functies. Het verwarmen van kopjes om te genieten van die perfecte kop koffie die je maakt met ons Coffee Center, ingrediënten vacuüm inpakken en daarna bewaren of bereiden met het Vacuisine-programma. De praktische functies van onze lades ondersteunen gebruikers bij de dagelijkse bereiding van een perfecte maaltijd.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.