Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuws

Symmetrisch infreesprofiel voor ledstrips

Hera1_Profileinbauleuchte-horizontal_I24_A2
Het infreesprofiel C24/12 staat garant voor een uniforme symmetrische lichtverdeling in alle richtingen.

Tekst | Johan Debaere

Beeld | Hera

18 juli 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bij Hera staat de klant steeds centraal. Het productgamma wordt bepaald door de vraag uit de markt. Het standaardassortiment wordt continu uitgebreid en bestaande producten worden geoptimaliseerd. Vaak komen er ook maatoplossingen voor specifieke projecten bij. De specialist in verlichting uit Enger (Duitsland) breidt zijn ruime assortiment aan profielen en accessoires uit met het innovatieve infreesprofiel C24/12 voor ledstrips. De belangrijkste troef is de symmetrische lichtverdeling.

Hera levert al jaren een uitgebreid assortiment verlichtingsmodules, zowel standaard- als maatoplossingen, voor de meest uiteenlopende toepassingen: voor badkamers, keukens, leefruimtes en slaapkamers, maar bijvoorbeeld ook voor de inrichting van winkels of integratie in beursstanden. Naast de gewone inbouw-, opbouw- en onderbouwarmaturen omvat het gamma ook heel wat verschillende ledstrips. De fabrikant ontwikkelt en produceert ook de meest uiteenlopende profielen en accessoires, bijvoorbeeld voor de esthetische montage van ledstrips. Zo breidt de fabrikant zijn ruime assortiment profielen en accessoires verder uit met infreesprofiel C24/12.

Dit symmetrisch profiel wordt ingebouwd in een groef van 20 millimeter breed en 12 millimeter diep en staat garant voor een uniforme symmetrische lichtverdeling in alle richtingen voor toepassing in grote ruimtes, maar ook voor het accentueren van specifieke objecten en zones. Een bijkomende troef is de minimale installatiehoogte van slechts 0,6 millimeter. Dit profiel kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden in kasten, displays en andere toepassingen. Met de configurator van Hera kan het profiel C24/12 met een behuizing in zwart of inox look gecombineerd worden met alle mogelijke tapes en verschillende afdekprofielen. Alle profielen en lineaire armaturen van Hera kunnen individueel geassembleerd worden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht