Platform over design en techniek in de keukenbranche
Teka transformeert de keuken in een kunstruimte

Teka transformeert de keuken in een kunstruimte

Teka, het toonaangevende Duitse merk in integrale keukenoplossingen, presenteert Infinity Design: een nieuw modern designconcept dat zich onderscheidt door haar originele, authentieke en minimalistische stijl om een unieke en levendige keukenomgeving te creëren. 

De keuken is de plek waar kleine dingen essentieel worden, hier wordt echt geleefd. Daarom wil Teka de beste oplossingen bieden door de meest geavanceerde innovatie te integreren met het meest verfijnde design. Dit is Infinity Design, waar de keuken kunst ontmoet en producten transformeert tot kleine kunstwerken.

Twee van deze exclusieve edities van Infinity Design zijn  de Urban Colors en de Metallic Edition, die met hun kosmopolitische tinten en moderne ontwerpen een nieuwe manier vertegenwoordigen om de keuken te ontwerpen.

Design maakt deel uit van ons leven, daarom werkt Teka samen met architecten en ontwerpers om unieke producten te creëren. Design en functie in perfecte harmonie voor de meeste unieke keukens.

Teka is een wereldwijde producent en leverancier van ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen, koelingen, afwasautomaten, spoelbakken en kranen.

Vanaf nu ook in Nederland via HANANT Benelux BV te Doetinchem: [email protected] 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.