Platform over design en techniek in de keukenbranche
Tijdloze elegantie
Corno Piu PR met geïntegreerde kraanbank.

Tijdloze elegantie

De spoelbak is misschien wel het meest onmisbare item in elke keuken. Naber voert een uitgebreid assortiment inbouw-spoelunits van roestvrijstaal met daarin de opvallende Corno Piu serie.

Corno Piu omvat twee series met spoelunits voor kastbreedtes van 300 tot 600 millimeter: de modellen PR met een geïntegreerde kraanbank en de productserie PFU voor drie inbouwmethoden. “Met die variaties in grootte geven we de keukenplanners ruimschoots de mogelijkheden de ‘natte zone’ van de keuken uit te rusten met volmaakte en elegante roestvrijstalen units”, klinkt het bij Naber. In de beide series vinden we met de geïntegreerde overloop en het geïntegreerde zeefkorfventiel enkele opvallende details.

Afwerking van hoog niveau

In de Corno Piu PR inbouwspoelunits voor kastbreedtes van 450, 500 en 600 mm werd de elegante platte drukknop voor het openen en sluiten van de standaard waste-garnituur in de kraanbank geïntegreerd. De PFU-serie zonder kraanbank omvat telkens één model voor een kastbreedte van 300, 400 en 500 mm en drie opties voor 600 mm brede keukenonderkasten, waaronder een oplossing met twee spoelunits.

Overtuigende modellen

Het onderhoud van beide roestvrijstalen series is heel eenvoudig. “Dat klinkt als muziek in de oren van keukenplanners en eindgebruikers”, weet Naber. “Water loopt zeer goed af dankzij bijvoorbeeld de poriënvrije oppervlakken. Ook dankzij de symmetrische randgeometrie en de kleine bekken- en randradiussen weten beide series te overtuigen.” Alle Corno Piu-modellen laten zich op verschillende manieren monteren: opbouw, vlakinbouw en onderbouw.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.