Platform over design en techniek in de keukenbranche
Trendy toevoegingen
Een wervelende composietkleur, Moorland Fog.

Trendy toevoegingen

Leveranciers van werkbladen zetten blijvend in op de ontwikkeling van nieuwe kleuren om aan heersende trends te beantwoorden. Ook Jetstone voegt trendy oplossingen toe aan een al enorm assortiment.

Zelfs in een speciaal jaar houdt Jetstone vast aan tradities. Een nieuw jaar betekent bij de Nederlandse werkbladenspecialist de uitbreiding van haar collectie met nieuwe kleuren. Het composietassortiment breidt uit met twee nieuwkomers, bij de keramiekoplossingen voegen zich drie nieuwe telgen toe aan de bestaande familie.

De hoge besneeuwde toppen van de Himalaya komen tot uiting in het nieuwe keramiek werkblad Himalaya Crystal.

Keramiek

Keramiek beschikt over een pak interessante eigenschappen (hitte-, kras- en vlekbestendig) die consumenten graag ervaren in hun keuken. “Materialen die deze eigenschappen combineren met een natuurlijke uitstraling blijven bijzonder populair”, weet Jetstone. “We zien daarbij duidelijk de vraag toenemen naar materialen met de uitgesproken structuur van marmer, een tendens waarop we vandaag verder inspelen met onze drie nieuwe kleuren: Himalaya Crystal, Amazonico en White Cloud.”

Himalaya Crystal vond overduidelijk zijn inspiratie bij de toppen van de hoogste bergketen ter wereld. Dit kristalachtige materiaal met krachtige aders voor een uitgebalanceerd contrast lijkt te beschikken over een schijnbaar transparant oppervlak. Himalaya Crystal heeft een matte afwerking en is leverbaar in diktes van 6 en 12 millimeter met een maximale afmeting van 3160 bij 1460 millimeter.

De mystieke Zuid-Amerikaanse regenwouden rond één van de grootste rivieren ter wereld leverden een spectaculaire verschijning met uitgesproken tekening en onderscheidende textuur op. Amazonico heeft een mat geborstelde afwerking en is eveneens leverbaar in diktes van 6 en 12 millimeter met een maximale afmeting van 3160 bij 1460 millimeter.

Dat moment waarop de zon net tussen de wolken doorbreekt, daar ligt de inspiratie voor White Cloud. De smalle lichte en donkere aders op dit lichtgrijze materiaal geven White Cloud een elegante en harmonieuze uitstraling. White Cloud heeft een matte afwerking en is leverbaar in 6 millimeter dikte met een maximale afmeting van 3200 bij
1580 millimeter.

Het zachtgrijze oppervlak van Noble Grey combineert mooi met zowel zwarte of donkere houten fronten als met mat witte fronten.

Composiet

Composietfabrikant Caesarstone zet stevig in op de ontwikkeling van materialen die de uitstraling van fraai natuursteen weten te combineren met de praktische eigenschappen van composiet. Ook dit jaar voegt Jetstone twee nieuwe kleuren toe aan haar collectie: Noble Grey en Moorland Fog.

Noble Grey is, zoals de naam al doet vermoeden, een zachte lichtgrijze kleur met een mooie mix van donkergrijze aders en crèmewitte tinten. “Voeg daarbij zwarte of donkere houten fronten toe en Noble Grey toont zich van haar rijke, stijlvolle kant”, schetst Jetstone. “In combinatie met mat witte frontjes roept deze nieuwe kleur een Scandinavisch gevoel op.”

Moorland Fog brengt taupe- en aardetinten samen in een wervelende compositie. “Combinaties van Moorland Fog met houttinten passen mooi bij de warme ondertoon van deze kleur”, volgens Jetstone.

Zowel Noble Grey als Moorland Fog hebben een gepolijste (glanzende) oppervlakte en zijn leverbaar in diktes van 12 en 20 millimeter met een maximale afmeting van 3000 bij 1390 millimeter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.