Platform over design en techniek in de keukenbranche
‘Twee locaties om ons te ontdekken’
Reginox: “We tonen alle manieren van afwerking van onze rvs werkbladen.”

‘Twee locaties om ons te ontdekken’

Vorig jaar stond Reginox voor het eerst met een stand op area30. De reacties van de bezoekers waren unaniem positief. Het was dan ook een snel uitgemaakte zaak om weer naar Löhne (D) te trekken met een stand. Maar Reginox doet er nog een schepje bovenop en zal ook te ontdekken zijn op het historisch landgoed Gut Böckel. “Twee locaties om ons vakmanschap te ervaren”, klinkt het vanuit Rijssen.

De spoelbakkenreeks New York, wellicht de meest bekende van Reginox, zal prominent getoond worden tijdens de Küchenmeile.

Reginox neemt verschillende noviteiten mee naar area30 en Gut Böckel. “We tonen er trots ons vakmanschap inzake spoelbakken, werkbladen en kranen”, nodigt de fabrikant iedereen uit. “De kwaliteit waarmee onze producten zich onderscheiden zal op tal van manieren te ervaren zijn. We kregen erg veel enthousiaste reacties op onze luxe én standaard rvs werkbladen en presenteren deze dan ook uitvoerig. Prachtige voorbeelden en stalen zijn beschikbaar zodat bezoekers uitgebreid aan hun trekken komen. Bovendien verwerken we de rvs werkbladen in het meubilair van onze stands en tonen we alle verschillende manieren van afwerking van ons rvs werkbladen assortiment.”

New York tapwing spoelbak met kranenbank. Ook mooi zichtbaar is de ril die voorkomt dat water op het werkblad stroomt.

Optisch prachtig

New York, New York. Frank Sinatra zong over The Big Apple, bij Reginox gaat het om wellicht de bekendste spoelbakkenfamilie van de fabrikant. “Denken we aan de stad, dan komen de woorden stijl, luxe en comfort wel naar boven”, aldus de fabrikant. “En precies die kenmerken geven we aan onze spoelbakken van de gelijknamige reeks. We stellen op area30 met trots de New York Slim voor, een waardevolle aanvulling in de familie. Deze is voorzien van een extra dunne rand waardoor optisch een prachtig resultaat ontstaat in de keuken. Omdat de spoelbak diepgetrokken wordt uit één enkel stuk rvs zijn er geen las- of vouwnaden. Het resultaat: een superstrakke spoelbak. Tijdens de Küchenmeile is New York Slim te bewonderen in 50×40 formaat.”

Spoelbak én kraan

En ook een tweede nieuwkomer in de New York familie is het vermelden waard. Het gaat om de New York 34×40 tapwing, een spoelbak met daaraan vast een kranenbank. Hierop kan de kraan en eventueel ook een pop-up of zeepdispenser direct worden geïnstalleerd zonder dat er een extra gat moet worden gemaakt in het werkblad. De ril in de kranenbank voorkomt bovendien dat het water in contact komt met het werkblad. De vormgeving sluit mooi aan bij de strakke vormgeving van alle andere New York spoelbakken. New York tapwing met radius 10 mm is voorzien van een diepgetrokken comfort afvoerset en een design overloop. Reginox: “Deze luxe spoelbak past bij alle materialen werkbladen en kan als vlakbouw of vlakopbouw worden geïnstalleerd.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.