Platform over design en techniek in de keukenbranche
Uitgebreid kranen-assortiment
De ideale keukenkraan is mooi, functioneel en past bij de spoelbak.

Uitgebreid kranen-assortiment

Kranen worden intensief gebruikt. De ideale keukenkraan moet een juiste combinatie van design en functionaliteit zijn. Daarom is het van groot belang om de juiste kraan bij de spoelbak te kiezen. Reginox heeft veel verschillende soorten keukenmengkranen in zijn assortiment. Chroom, geborsteld rvs, gekleurde kranen.

Voor optimale hygiëne: de Chena elleboog­kraan. Een elleboogkraan wordt veelal gebruikt in omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals ziekenhuizen, verzorgingste­huizen, tandarts- en huisartspraktijken. Doordat de kraan niet met de handen aangeraakt hoeft te worden, is het nog makkelijker om zo hygiënisch mogelijk de handen te wassen. Bovendien zijn kranen met een elleboogbediening veelal geschikt voor mensen met een beperking of handicap, omdat bedienen van deze kraan gebeurt door middel van de elleboog.

Chena elleboogkraan: nóg makkelijker om zo hygiënisch mogelijk de handen te wassen.

Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe kranen. Dit jaar nog worden enkele nieuwe pvd-kranen toegevoegd. De Cedar en Flint kranen zijn eenhendel mengkranen en voorzien van een pull-out mogelijkheid. Beide kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren Gun Metal Silver, Gold Flax en Copper Rose. De nieuwe pvd-kranen zijn ideaal te combineren met de New York pvd spoelbakken van Reginox.

Kranen zijn er in allerlei varianten: met ronde en rechte hals, met en zonder pull-out mogelijkheden. Wij bieden op bijna alle kranen maar liefst vijf jaar garantie. Kijk op www.reginox.nl voor ons complete kranen-assortiment. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.