Platform over design en techniek in de keukenbranche
Uitstekende samenwerking met BERMA bij Prowood®

Uitstekende samenwerking met BERMA bij Prowood®

Als onderdeel van Prowood® van 17 tot 21 oktober 2021 zal Vauth-Sagel zijn opbergoplossingen voorstellen onder de paraplu van zijn partner BERMA. Na SICAM in Pordenone / Italië is de vakbeurs in België de tweede beurs waar Vauth-Sagel sinds het begin van de pandemie aanwezig is. Vier dagen lang laten de houtverwerkende industrie en aanverwante sectoren zien waar de reis naartoe gaat op de site van Flanders Expo in Gent. Vauth-Sagel gaat met de tijd mee en biedt iedereen die er niet bij kan zijn een digitale beurservaring – op het digitale platform VS Live! kan je alle producten en innovaties “speels” digitaal beleven.

De twee groothandels Bermabru en Berma-Decor presenteren zich samen op de BERMA stand, de focus ligt op een toekomstgericht en modern assortiment, waarbij het kwalitatieve en technische aspect niet wordt verwaarloosd. Vauth-Sagel draagt ​​hier bij met 10 functionele voorbeelden. De geselecteerde opbergoplossingen maken het Vauth-Sagel portfolio tastbaar: VS TAL® hoge kasten, VS COR® hoekkasten, VS SUB® onderkasten en VS ENVI® afvalscheidingssystemen vormen de kern van de presentatie. Er is ook een “oude bekende” mee – de meermaals bekroonde CORNERSTONE® MAXX. Deze unieke hoekkastoplossing, die de volledige inhoud direct voor de kast brengt zonder de aangrenzende korpus te blokkeren, is altijd een echte blikvanger.

Vauth-Sagel en BERMA hebben al meer dan 45 jaar een succesvolle samenwerking. In de showrooms in Brussel en Erpe-Mere kunnen bezoekers het hele jaar door de producten van Vauth-Sagel live ervaren. “Voor het vervolg op de beurs hebben we iets speciaals bedacht: wie niet op de beurs aanwezig kan zijn, kan dat na Prowood® in de Berma-Decor-showroom in Erpe-Mere”, zegt Reinhard Gruber, Area Sales Manager Duitsland / Benelux / Scandinavië bij Vauth-Sagel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.