Platform over design en techniek in de keukenbranche
Veel goede ingrediënten voor een gezuiverde lucht
Lito, te bedienen op het apparaat zelf of via afstandsbediening.

Veel goede ingrediënten voor een gezuiverde lucht

Net als bij een favoriet gerecht zijn ook bij de keukenapparatuur de juiste ingrediënten belangrijk. Bij de afzuigkappen zijn dat aspecten als geluidsniveau, mate van vetafscheiding, afzuigcapaciteit en vormgeving. Bij Oranier staat een groot assortiment klaar om een gepaste keuze te maken.

Design en techniek gaan hand in hand met Livia als mooie toevoeging aan het assortiment.

Thuis is meer dan alleen leven, thuis is ook een plek die stabiliteit biedt. Daarom dat Oranier het zo belangrijk vindt om apparaten te produceren die niet alleen het wooncomfort verhogen maar ook meteen een hogere standaard bieden: om gezinnen het gevoel te geven dat ze thuis zijn. “Voor ons zijn de apparaten veel meer dan alleen maar techniek”, klinkt het bij Oranier. “Ons familiegevoel en onze technologische kennis vloeien samen. Hieruit groeien steeds opnieuw productideeën met een goed functioneel en zelfs bekroond design én met innovatieve technische details. Een manier van werken die ook bij de afzuigkappen een groot assortiment toestellen oplevert.”

Design en techniek samen

Een inspirerend design en techniek gaan hand in hand, daarom dat Oranier ook aan het design bijzondere aandacht schenkt. Oranier: “De innovaties van dit jaar hebben allemaal drie normale niveaus en één intensief niveau. Dankzij de zeer efficiënte motoren en een ontwerp dat de luchtstromen optimaliseert, doen ze extreem stil hun werk. Werken de afzuigkappen op volle kracht, dan nog is een normaal ontspannen gesprek mogelijk.
De ledverlichting zorgt voor een energiebesparend en toch helder licht. Een geïntegreerde reinigingsindicator geeft aan wanneer de vetfilters aan een schoonmaakbeurt toe zijn.”

Elegante toevoegingen aan rijk assortiment

Een opvallende nieuwkomer in het assortiment van Oranier is wel Rada, een wandafzuigkap met schacht die qua vormgeving heel erg doet denken aan een futuristisch vliegend object. Tana is dan weer een wandafzuigkap met schuine voorzijde van wit of zwart veiligheidsglas. Ook deze heeft een opvallend kenmerk, namelijk de horizontale ledstrip die de randen van het glas mooi in het licht zet. De bediening van Tana gebeurt via een draaiknop, een lichtstreep duidt dan de afzuigkracht aan.

Ook bij de eilandafzuigkappen komt Oranier met nieuws want maar liefst drie elegante modellen komen bij de keuzemogelijkheden. Livia Isola hangt met haar organisch gebogen lichaam aan vier filigrane staalkabels. Deze eilandkap is optioneel beschikbaar met een oppervlak van geborsteld zwart aluminium of wit gelakt. Ook de roestvrijstalen modellen Tamara en Siria Isola zijn binnenkort beschikbaar. “Deze maken met hun platte lichamen en zwart glazen bedieningspanelen een ingetogen statement”, aldus de fabrikant.

Trouwe exposant

Oranier is vanaf het begin exposant op de jaarlijkse Area30 die gelijktijdig met de Küchenmeile A30 plaatsvindt. Begin dit jaar publiceerde de organisatie Area30 een eerste exposantenlijst waarop de fabrikant van keukenapparatuur uit Haiger al vertegenwoordigd was. Een ideale gelegenheid om de nieuwigheden van 2023 te ontdekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.