Platform over design en techniek in de keukenbranche
Verhuizing TOPSOLID Nederland naar Ede feestelijk gevierd

Verhuizing TOPSOLID Nederland naar Ede feestelijk gevierd

Op 30 maart jl. is door het ritueel doorknippen van een lint door wethouder Versteeg (economie) van de gemeente Ede de verhuizing van TOPSOLID officieel gemaakt. ’s Werelds grootste uitgever van CAD/CAM/PDM en ERP-software voor de maakindustrie organiseerde op dezelfde dag een feestelijk netwerkevent voor klanten, partners en vrienden van het bedrijf. Het welkomstwoord en de historische bespiegelingen van Albert Kuiper (CEO TOPSOLID Nederland) werden gevolgd door presentaties van respectievelijk Patrice Tiberi, (Directeur général Adjoint Produit & Stratégie), Armand Choquin (Director of Subsidairies), waarna Paul d’Hond (Programmamanager Teqnow) en Ivo Kolman (Algemeen directeur VOVU Machining) het spreekgestoelte betraden. 

Rome is niet in één dag gebouwd 

Volgens Albert Kuiper zou het nieuwe onderkomen in Ede ruimte geven om te groeien en een juiste omgeving zijn om oude én nieuwe samenwerkingsverbanden met kennispartners te laten floreren. De nieuwe locatie brengt TOPSOLID dan ook fysiek dichter bij klanten en partners. De CEO van TOPSOLID Nederland vertelde uitgebreid over de markante geschiedenis van het bedrijf en de continue focus op de metaal-, kunststof- en houtverwerkende industrie door de jaren heen. De toekomst van TopSolid moest worden doorgegeven en dat hing volgens Kuiper sterk af van de continue drive om kennis te vergroten en nauw betrokken te blijven bij klanten en partners. Voor de organisatie van het event werden Chantal Groeneveld van Vmediagroep en Frank Streefland van de PolderCatering hartelijk bedankt voor hun inzet.

TopSolid als frontrunner in de digitalisering van de maakindustrie 

Patrice Tiberi, ‘Directeur général Adjoint Produit & Stratégie’ en collega Armand Choquin, Director of Subsidairies (TOPSOLID Frankrijk) schetsten een rooskleurige toekomst voor TopSolid en hadden als thema voor hun presentatie; ´ Digital solutions for the industrial challanges of tomorrow´. De bijzondere prestaties van TOPSOLID werden in klinkklare cijfers geïllustreerd. Illustratief voor TOPSOLID is dat zo´n 25% van alle werknemers van TOPSOLID werkzaam zijn in R & D en dat het bedrijf inmiddels vertegenwoordigd is op bijna alle continenten. 

Ontwikkelingen in de markt en de kracht van een robuust schaalbaar softwareplatform 

Paul d’Hond van Teqnow (kenniscentrum Koninklijke Metaalunie) schetste in zijn presentatie de grote veranderingen en verschuivingen die in de metaal waarneembaar zijn en dat de ontwikkeling naar verdere digitalisering steeds sneller gaat. In de presentatie van Ivo Kolman (VOVU Machining) kwam de TopSolid Shopfloor uitgebreid aan de orde, het schaalbare software platform waar VOVU als jarenlange klant van TOPSOLID uitgebreide ervaring mee heeft opgedaan. Tijdens de presentaties van de diverse sprekers kon al worden genoten van een hapje en een drankje (walking dinner) waarna men groepsgewijs door het nieuwe kantoor werd rondgeleid. Verhuizing succesvol afgesloten. 

Het netwerkevent van 30 maart was volgens alle gasten en aanwezigen een feestelijke opening van de nieuwe vestigingslocatie. Na de borrel, de rondleidingen en een verloting van prijzen, konden de gasten ook terugkijken op een zeer informatieve dag. ’s Werelds grootste uitgever van CAD/CAM/PDM en ERP-software heeft zich dan ook als een veelzijdige gastheer getoond. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.