Platform over design en techniek in de keukenbranche
Voetballegende Louis van Gaal opent I-KOOK Leiderdorp en geeft jonge ondernemers mooie start carrière

Voetballegende Louis van Gaal opent I-KOOK Leiderdorp en geeft jonge ondernemers mooie start carrière

Vanaf 1 januari 2024 mogen de neven en beste vrienden Niels Kraijenoord (22) en Jan Mol (21) zichzelf trotse eigenaren noemen van I-KOOK Leiderdorp gelegen op winkelboulevard de Baanderij. Zij hebben de winkel overgenomen van Keukenspectrum Groep, de organisatie achter het merk I-KOOK.

De twee ambitieuze ondernemers hebben in de afgelopen 5 jaar alle ins en outs van het vak geleerd en vele bijzondere klanten mogen helpen. Maar niemand zo spraakmakend als Louis van Gaal. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij werd gevraagd om de officiële openingshandeling te verzorgen.

Louis van Gaal: “Ik heb het altijd in jong talent gezocht, deze jongens hebben alles in zich om heel succesvol te worden.”

Openingsactie

Ter gelegenheid van de overname lanceert I-KOOK Leiderdorp een speciale openingsactie gedurende de hele maand januari. Bij aankoop van een keuken ontvangt elke klant €1000,- aan keukenaccessoires. Tegelijkertijd zet I-KOOK Leiderdorp zich in voor het goede doel door bij elke verkochte keuken €250,- te doneren aan de Voedselbank Katwijk.

Vol vertrouwen en gedreven door ambitie willen de jonge ondernemers een mooie zaak bouwen en iets goeds doen met het bedrijf. Ze blijven klanten voorzien van topkwaliteit, zoals ze het zelf zeggen: ‘Op een eerlijke manier keukens verkopen en klanten blij maken, dat is wat ons drijft.’

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.