Platform over design en techniek in de keukenbranche
Voor iedere keuken de juiste multifunctiekraan
Voor het gefilterd en licht bruisend drinkwater is er een aparte elektronische bediening, die mooi in het werkblad ingewerkt kan worden.

Voor iedere keuken de juiste multifunctiekraan

Niet iedereen is echter even enthousiast over de manier waarop het water doorgaans uit de leidingen komt. De juiste kraan kan daar het verschil in maken.

Tekst Elise Noyez   Beeld Ourea

De 3-in-1 kokendwaterkraan kennen we al even, net als de 5-in-1 kraan voor warm, koud, kokend, gefilterd en licht bruisend water. “We merken echter dat de Vlaming maar beperkt gebruikmaakt van de kokendwaterfunctie”, zegt Roeland Moors van Ourea. “Wie voor een 5-in-1 kraan kiest, doet dat meestal omwille van de drinkwaterfunctionaliteiten. Het kokend water neemt men er gewoon bij. Maar dat betekent ook dat je betaalt voor iets dat je niet gebruikt. Daarom bieden we vanaf 2021 een nieuwe reeks 4-in-1 kranen aan, mét gefilterd en bruisend drinkwater, maar zonder kokendwaterfunctie.”

Net als de reeds bestaande 5-in-1 kranen zal ook de 4-in-1 kraan beschikbaar zijn in de Gessi designuitvoering, hier in PVD goud.

Selsiuz 4-in-1

Dankzij een koeler met een capaciteit van 2 liter en geïntegreerde filters leveren de Selsiuz 4-in-1 kranen altijd fris en smakelijk water, met een minimum temperatuur tussen 4 en 12°C. Een eveneens geïntegreerde CO2 -cilinder zorgt voor 70 tot 75 liter licht bruisend water. Uniek is daarbij het regelbare koolzuursysteem, waarmee de gebruiker zelf de druk kan aanpassen.

Perfect afgestemd

Ourea zal diverse uitvoeringen van de 4-in-1 kranen ter beschikking hebben. Naast de klassieke haakse en ronde modellen, is er onder meer een Gessi designuitvoering. Qua kleuren is er keuze tussen traditioneel inox, of de PVD trendkleuren goud, koper en gun metal – allemaal perfect afgestemd op de Lanesto spoelbakken in het gamma van de groothandel. Ook de elektronische bedieningsknoppen zijn in dezelfde kleuren gehuld en kunnen zowel in opbouw als in vlakbouw in het werkblad geïntegreerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.