Platform over design en techniek in de keukenbranche
Wanneer verlichting en accessoires samenkomen

Wanneer verlichting en accessoires samenkomen

Het werkblad, de oven, de afzuigkap, de keukenkraan. Allemaal apparaten die prominent in beeld staan én veelvuldig worden gebruikt. Inlegbakjes voor bestek en afvalsorteersystemen vallen iets minder op maar krijgen toch ook hun deel van de spotlight. Maar ook veel minder opvallende accessoires maken het leven en werken in de keuken zo veel eenvoudiger. HERA heeft zulke handige accessoires in het assortiment.

Het belang van een geschikte functionele verlichting steken we niet langer onder stoelen of banken. Ook in de keuken heeft het reeds geruime tijd zijn intrede gedaan. Dat klinkt HERA als verlichtings­specialist uiteraard als muziek in de oren. Ze ontwikkelden met de Intero-Line een reeks die diffuse sfeerverlichting naar boven combineert met een functionele verlichting op het werkblad. Maar HERA voegt er ook handigheidjes aan toe die het voor de gebruiker van de keuken nóg eenvoudiger maken.

De wijnglazen meteen bij de hand dankzij deze glazenhouders.

Sterke lichtprestaties

Een verlichtingsfabrikant heeft uiteraard scherpe aandacht voor de prestaties van de lichtbron. Zo staat HERA garant voor een uitstekende kleurweergave (CRI>90) wat betekent dat we de kleuren van bijvoorbeeld de ingrediënten heel natuurgetrouw waarnemen. Ook de lichtopbrengst is zeer goed. Door verschillende modules aan elkaar te koppelen, creëer je een langlopende lichtlijn met bovendien ook doorlopend de mogelijkheid handige accessoires te monteren. Zowel de lichtmodules als de accessoires zijn beschikbaar in twee kleuren; zwart en rvs look.

Handige features

Intero is dus meer dan verlichting alleen. Een pakket handige accessoires is beschikbaar om de keuken, en ook andere kamers in een huis, te voorzien van handige hulpmiddeltjes. Denk daarbij aan legplankjes, houders om bijvoorbeeld wijnglazen aan te hangen, houders om een keukenrol aan te bevestigen, kleine haakjes apart of een rail met vijf haakjes eraan vast. Je merkt amper op dat de accessoires er zijn maar ze zijn, volgens HERA, super handig. Er bestaat zelfs de mogelijkheid een usb-lader te verwerken. “Want een mobiel toestel nemen we overal mee naartoe”, besluit de fabrikant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.