Platform over design en techniek in de keukenbranche
Water op de manier de consument wil
De elektronische versie kan de Maris transformeren tot een veelzijdige 4-in-1-oplossing.

Water op de manier de consument wil

Introductie nieuwe kokendwaterkranen

Gezondheid en duurzaamheid zijn belangrijker dan ooit, en Franke speelt hierop in met de introductie van de Mythos en Maris kokendwaterkranen. Deze producten combineren stijlvol design met ongeëvenaarde functionaliteit en bieden diverse wateropties voor de moderne consument.

Maik Janssen, salesmanager Home Solutions bij Franke, zegt: “Met deze nieuwe producten bieden we consumenten de mogelijkheid om hun keukenfunctionaliteit te maximaliseren en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk te verkleinen.”

Gezondheid en welzijn namelijk staan centraal bij kwaliteitsbewuste consumenten, en een zuivere en veilige watervoorziening is een primaire behoefte. Design volgt de evoluerende behoeften van de consument en bereikt nieuwe hoogten. Zoals Charles Eames, een invloedrijke ontwerper, zei: “Het idee om meerdere dingen te kunnen doen met één enkel object vormt de kern van mijn benadering van design.” 

De nieuwe Mythos en Maris kokendwater­kranen brengen efficiëntie, comfort en stijl in de dagelijkse routine. Met een volledig scala aan opties met één druk op de knop, zorgen deze kranen voor veel keukencomfort.

Alles-in-één wateroplossing 

De bekroonde Mythos kokendwaterkraan is een innovatieve 6-in-1 wateroplossing voor thuis waarmee men eenvoudig warm- of koud water én vier speciale gefilterde waterfuncties kan kiezen: omgevingswater, gekoeld, bruisend en kokend water. Het multifunctionele systeem heeft een elektro-nische ledindicatie voor slimme en eenvoudige bediening. De compacte one-box-oplossing kan eenvoudig onder de spoelbak worden geïnstalleerd, waardoor het netjes oogt en ruimte bespaart. De Mythos kraan vervangt de noodzaak om flessen water en bruisend water te kopen, soda-carbonators en waterkokers te gebruiken. En er blijft natuurlijk extra ruimte over voor flessen in de koelkast. Maik: “Met de Mythos kokendwaterkraan kan men een kleine overstap maken naar een groenere toekomst.”

Naadloze combinatie van design en technologie 

De Maris kokendwaterkraan is een geïntegreerd watersysteem dat met één druk op de knop warm, koud en gefilterd kokend water levert. Het multifunctionele systeem biedt efficiëntie en ruimtebesparing dankzij het ruimtebewuste ontwerp. De compacte boiler­unit, beschikbaar in 4L- en 7L-versies, past precies onder de spoelbak, waardoor waardevolle keukenruimte behouden blijft en de functionaliteit wordt geoptimaliseerd. Boven het aanrecht is er meer ruimte, doordat de Maris kraan de noodzaak voor een waterkoker elimineert. De kraan is verkrijgbaar in drie kleurvariaties;  chroom, rvs-look en mat zwart, voor een harmonieuze integratie in de keuken.

“In een bewuste beweging richting duurzaamheid en kostenefficiëntie, heeft Franke nog een ander element toegevoegd: wanneer warm of koud water wordt geactiveerd, opent de getrapte hendel de waterstroom halverwege en wordt een ingebouwde ECO-cartridge een betrouwbare metgezel bij het bevorderen van milieuvriendelijkheid,” aldus Maik.

De complete Maris Water Hub-set bevat kraan, boiler, filter en kop. In de elektronische versie kan de Maris Water Hub transformeren in een veelzijdige 4-in-1-oplossing met een optionele hydraulische box voor extra gefilterde waterstromen. Deze functie verbetert de smaak door chloor en ongewenste geuren te elimineren, en maakt het water veiliger door schadelijke verontreinigingen te verwijderen en gezonde mineralen vast te houden.

De Maris kokendwaterkraan biedt ook opties zoals de Warm Water Support-accessoire voor warm water in keukens met alleen koud­watertoevoer, en een Bypass om warm tapwater rechtstreeks uit de boiler te integreren totdat de hoofdleiding voor warm water de keuken bereikt. Dit biedt maximale functionaliteit voor drukke huishoudens.

Met de komst van Mythos en Maris kokendwaterkranen geeft Franke de eindgebruikers weer meer mogelijkheden op het gebied van multifunctionele waterkraanoplossingen die bijdragen aan een milieuvriendelijker huishouden. Maik vat samen: “Met deze nieuwe producten bieden we consumenten de mogelijkheid om hun keukenfunctionaliteit te maximaliseren en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.