Platform over design en techniek in de keukenbranche
Welkom in een nieuw (inbouw)tijdperk
Wie kiest voor de bPRO700-serie brengt ongetwijfeld veel tijd door in keuken én hecht veel waarde aan de nieuwste technologieën en een elegant design.

Welkom in een nieuw (inbouw)tijdperk

Waar beter een nieuw en uitgebreid assortiment inbouwtoestellen voorstellen dan op het mooie landgoed Gut Böckel tijdens een nieuwe Küchenmeile? Dat vond ook Beko. De nieuwe inbouwtoestellen overtuigen zowel visueel als functioneel én ondersteunen bovendien een gezonde levensstijl van haar gebruikers.   

Het is een trotse Mario Vogl, CEO van Beko-Grundig Duitsland, die het woord neemt tijdens het event dat zowel ‘in het echt’ als via livestream online kon worden bijgewoond. Beko doet het immers in verschillende landen zeer goed én met de nieuwe inbouwserie die wordt gelanceerd wil de fabrikant haar doelstellingen verder waarmaken. “We staan aan het begin van een nieuw tijdperk”, aldus Vogl. “Geavanceerde technologieën en een moderne stijl brengen we samen in deze toestellen. Zo ondersteunen we de gezonde levensstijl van de consumenten.”    

Praktisch, zonder in te boeten aan slimme technologieën en goede kwaliteit. Dat is de b100-serie van Beko.

Coherentie in de keuken

“Bij de ontwikkeling van deze nieuwe inbouwserie stelden we vier profielen van doelgroepen op”, legt Vogl uit. “Deze vier profielen leggen de focus op de functies, het comfort, het genot of het design en daaromheen ontwikkelden we vier varianten die steeds een antwoord bieden op de vragen en behoeften van deze doelgroepen. Met de bPRO700, bPRO500, b300 en b100 komen we dus met vier verschillende reeksen die, naast enkele verschillen, ook over gemeenschappelijke eigenschappen beschikken. Ze zien er stuk voor stuk stijlvol en modern uit en beschikken allemaal over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Elk toestel beschikt over moderne functies en zorgt voor een coherente uitstraling van de keuken. Het karakteristieke design overtuigt met geometrische vormen, heldere lijnen en een nieuw verlichtingsconcept.”

De b300-serie, krachtige producten die dankzij tal van extra functies het dagelijkse leven makkelijker maken.

Innovatieve technologieën in alle toestellen   

Elk toestel in de nieuwe inbouwserie beschikt over uitgekiende innovaties. Zo ontdekken we bij de ovens het AeroPerfect-ventilatorsysteem dat voor een optimale verdeling van de warme lucht zorgt. Ook de SteamAid- en SteamAssist-stoomsystemen zijn het vermelden waard. Deze zorgen, afhankelijk van het productsegment, voor de omzetting van water in stoom in de oven zelf of injecteren de stoom rechtstreeks in de oven. 

Het reinigen van de vuile vaat gebeurt in de vaatwasser die met de functies DeepWash en CornerIntense voor een optimale reiniging zorgt. DeepWash is een speciale intensieve reinigingszone waar onder verhoogde druk meer water in het toestel komt waardoor zelfs sterk vervuilde potten en pannen snel weer gaan glanzen. Een vaatwasser met CornerIntense reinigt, in tegenstelling tot klassieke vaatwassers, in rechthoekige banen waardoor de vaat tot in de kleinste hoekjes hygiënisch wordt gereinigd.

Beko brengt de HarvestFresh-functie nu ook van de vrijstaande modellen naar de inbouwtoestellen. De technologie simuleert een natuurlijke 24-uurs zonnecyclus met blauw, groen en rood licht en ook een donkere fase voor de nacht. Vitaminen worden zo beschermd en groenten en fruit blijven langer vers. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.