Platform over design en techniek in de keukenbranche
Whirlpool kookplaat met innovatief CleanProtect

Whirlpool kookplaat met innovatief CleanProtect

Schoonmaken met enkel water dankzij nieuwe nanotechnologie

Weg met schoonmaak-stress, dankzij CleanProtect op Whirlpool inductiekookplaten. De allernieuwste, duurzame CleanProtect nanocoating beschermt de kookplaat tegen permanente beschadiging of bleke kringen. Reinigen kan met enkel water en een spons: zo bespaar je tot wel zes flessen schoonmaakmiddel per jaar.

De nieuwe inductiekookplaat van Whirlpool met CleanProtect maakt schoonmaken niet langer een dagelijkse bron van stress. De CleanProtect nanocoating is een nieuwe, onzichtbare, beschermende laag over het glas van de kookplaat. Chemische schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig: de CleanProtect behandeling zorgt ervoor dat de kookplaat sprankelend schoon wordt met enkel water en een spons, duurzaam en effectief. Op lange termijn helpt CleanProtect krassen en vlekken voorkomen, zodat de kookplaat langer mooi blijft dan kookplaten zonder de beschermlaag. Bleke kringen door hete pannen behoren tot het verleden, zodat je je met een gerust hart kunt richten op dat heerlijke gerecht en een lange, ontspannende avond.

Ultieme flexibiliteit

Van eenvoudig tot luxe: alle inductiekookplaten van Whirlpool zijn voorzien van een reeks 6TH SENSE automatische functies. Voorkom aanbranden en overkoken dankzij intuïtieve functies: warmhouden, smelten, sudderen en koken. Flexibele kookzones maken van de kookplaat je ideale kookpartner. Zones kunnen afzonderlijk worden gebruikt of verticaal aan elkaar worden gekoppeld met FlexiSpace. Maak optimaal gebruik van de flexibiliteit met ChefControl: verdeel de kookplaat van beneden naar boven in lage, gemiddelde en hoge temperatuur. Om van temperatuur te wisselen tijdens het kookproces schuif je enkel de pan omhoog of omlaag.

Eenvoudige installatie en vervanging

De kookplaat is ontworpen voor eenvoudige installatie, past naadloos in elk werkblad vanaf 12 mm en heeft geen ventilatie aan de voorzijde. Standaard nismaten maken vervanging van een bestaande (gas)kookplaat extra simpel. Power management maakt het mogelijk de kookplaat aan te sluiten op een lager vermogen, zodat aanpassing aan de elektrische installatie vaak niet nodig is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.