Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Beko

Ons verhaal begint in 1955, in de periode dat witgoed in elk huishouden een vast gegeven werd. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot Europa’s favoriete merk van vrijstaande huishoudelijke apparaten.

De afgelopen twintig jaar hebben we ons gericht op innovatie om het leven van onze klanten gemakkelijker en gezonder te maken. Het gebruiksgemak en de praktische technologieën van onze producten hebben ons tot het snelst groeiende merk op de Europese markt gemaakt.

400+M Tevreden klanten

We hebben voortgebouwd op onze 60 jaar ervaring en innovatie, wat heeft geleid tot…

  • 30K Werknemers
  • 130+ Landen
  • 22 Fabrieken

Ons doel

Ons doel is om nieuwe generaties in staat te stellen gezonder te leven. We richten ons op de ontwikkeling van producten die een gezonde levensstijl stimuleren, van keukenapparatuur waarin voedingsstoffen behouden blijven tot koelkasten die voedsel langer beter bewaren. Met onze producten bespaar je tijd en moeite, zodat je die tijd in jezelf en je gezin kunt steken.

Om ons doel verder uit te breiden, hebben we partnerschappen opgezet met ’s werelds grootste organisaties op het gebied van gezondheid en sport, zoals FC Barcelona, UNICEF en het herenbasketbalteam Fenerbahçe. Dit bracht exclusieve kennis en invloed binnen ons bereik om kinderen en ouders aan te moedigen een gezonde levensstijl te kiezen.

Ons eerste wereldwijde initiatief om obesitas bij kinderen te bestrijden: #EatLikeAPro

In 2025 lijden wereldwijd 70 miljoen kinderen aan obesitas. Daarom zijn we In 2017 een wereldwijd initiatief gestart om de dramatische stijging van de obesitas bij kinderen over de hele wereld te bestrijden: Eat Like a Pro, oftewel ‘Eet als een prof’.

In de #EatLikeAPro-campagne draait het allemaal om hoe de grootste sterren ter wereld zijn gekomen waar ze zijn door alle gezondheidsvoordelen te gebruiken om hun prestaties te optimaliseren.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Signaalrood 21
2718 SH Zoetermeer
Nederland
Website beko.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht