Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Berbel

berbel – kookafzuiging in perfectie

berbel Ablufttechnik GmbH is een internationaal opererend bedrijf gevestigd in Rheine, dat sinds 2001 afzuigkappen, kookplaatafzuigingen en kookplaten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Met het innovatieve berbel-principe ontstond het idee van de perfect kookafzuiging. Dankzij de gepatenteerde berbel-techniek verdwijnen kookdampen en storende geurtjes, en dat geluidsarm, betrouwbaar en duurzaam. De meest effectieve luchtreiniging sinds het bestaan van afzuigkappen, met behulp van centrifugale krachten, zonder vetfilters. Design dat fascineert en inspireert.

Goede redenen voor een berbel

Blijvende hoge vetafscheiding
• Het gepatenteerde berbel-principe is gebaseerd op de kracht van centrifuge. Het resultaat: Langdurig efficiënte afzuigkappen – zonder vetfilters die het vermogen nadelig beïnvloeden.

Geluidsarm
• Energiezuinige, geluidsarme EC-ventilatiemotoren en een weerstandsvrije luchtstroom zonder prestatiebelemmerende vetfilters zorgen voor een aangename en continu stille werking.

Effectief
• Curry, vis of stoofpot – berbel vangt alle luchtjes op. Recirculatiefilter met bijzonder groot oppervlak voor het opzuigen van luchtjes tot 97 procent (gecertificeerd).

Schoon
• De eenvoudige reiniging van de berbel afzuigkappen zorgt in de keuken voor optimale hygiëne: Opvangbak openklappen, met een doekje uitnemen, schoon! Overigens kan de opvangbak ook in de vaatwasmachine.

Bekroond
• berbel staat voor een modern en hoogwaardig productdesign, dat elke keuken opwaardeert en met zijn innovatieve functies tot een geweldig highlight maakt. Talrijke internationale prijzen spreken voor zich.

Made in Germany
• De producten van berbel worden in Duitsland ontwikkeld, getest, geassembleerd, verpakt en van daaruit wereldwijd geëxporteerd. berbel producten overtuigen door hoge kwaliteit en lange levensduur. Daarom geeft berbel vijf jaar garantie op alle producten.

Maak kennis met berbel!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AfzuigkappenKeukenoplossingenHuishoudelijke apparaten Adres Sandkampstraße 100
48432 Rheine
Duitsland
Telefoonnummer +49 (0) 5971 80809-0 E-mailadres [email protected] Website berbel-afzuigkappen.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.