Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Dit is Bas.

“Montage-afval is de ergernis van een tevreden klant.”
Bij de montage van een keuken komt veel kijken. Bezorging van de keuken, het klaarmaken voor montage en het uitpakken van de materialen. Uiteindelijk is de droomkeuken bij de klant gerealiseerd en wat achterblijft is montagemateriaal. Gelukkig biedt dit is Bas. uitkomst.

Als keukenleverancier of -ondernemer weet je dat monteurs vaak geen tijd en geen ruimte hebben in hun bedrijfswagen om de verpakkingsmaterialen af te voeren. De klant moet zelf het montage-afval afvoeren en dat zorgt voor ergernis. Uiteindelijk is de afvoer van het montage-afval de laatste indruk van de klant. Wanneer het montage-afval achterblijft, gaat de aandacht naar het montagemateriaal en niet naar de prachtige keuken. 

De oplossing voor montage-afval
BAS is de manier om montage-afval sneller en makkelijker af te laten voeren. Geen gedoe voor de monteur met te weinig ruimte in een bedrijfswagen of haasten naar het inzamelpunt. Na het ontvangen van een WhatsApp bericht halen wij het montagemateriaal op. Door samen te werken met BAS is de laatste indruk bij de klant perfect geregeld en draag je tegelijkertijd bij aan een circulaire economie. Recyclen van materiaal is in onze optiek geen goed doel, maar een noodzakelijk doel. Met BAS is dit gewaarborgd. Zo werken wij samen met landelijk erkende afvalverwerkingsstations.

Werkwijze BAS
BAS werkt simpel. Na de melding voert BAS al het montage-afval af en zorgt voor een gescheiden en milieuvriendelijke afvalverwerking.

  1. Een berg montage-afval.
  2. Stuur ons een WhatsApp met het adres.
  3. Montage-afval binnen 24 uur afgevoerd

Iedere keukenmonteur heeft een werkbon. Na het ontvangen van een foto van deze bon, samen met het adres en de woonplaats zorgen wij ervoor dat het montage-afval binnen
24 uur wordt opgehaald. De melding kan heel gebruiksvriendelijk via WhatsApp en daarna maken wij persoonlijk een afspraak met de klant. De monteur hoeft alleen de materialen te sorteren en transport klaar te maken. Wij voeren het montage-afval af, zorgen voor een gescheiden en milieuvriendelijke afvalverwerking en laten een tevreden klant achter. Dagelijks rijden we met 14 bussen om dit te realiseren en dit doen wij door heel Nederland.

Onze referenties
BAS werkt samen met gerenommeerde keukenleveranciers en -ondernemers. Immers met BAS weet je zéker dat alles goed geregeld is; voor de klant, de monteur en het milieu.

Lees hier enkele van onze reviews.

MVO
Door samen te werken met BAS steun je ook Trees for All en KiKa. Zo investeren we samen in een beter klimaat en een betere wereld. Een deel van onze opbrengst schenken wij op structurele basis aan deze fantastische initiatieven.

BAS is productpartner van Trees for All. Deze organisatie plant bomen in Nederland en in het buitenland. De samenwerking met Trees for All gaat verder dan een éénmalige donatie. In een schriftelijke overeenkomst tussen Trees for All en BAS liggen de gemaakte afspraken vast om zo structureel een tastbare bijdrage aan een groene wereld te leveren. Op deze manier kiest dit is Bas. ervoor om nog verder te verduurzamen. Niet alleen wordt het montage-afval efficiënt en gescheiden afgevoerd, maar tevens wordt er geïnvesteerd in een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde toekomst.

Ook is BAS donateur van Kika (kinderenkankervrij). Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker en op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kan beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 100%. BAS steunt daarom Kika op structurele basis.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services DienstverleningKeukenmontage-afval verwerking Adres Van Leeuwenhoekweg 2
2952 BL Alblasserdam
Ne
E-mailadres [email protected] Website ditisbas.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.