Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Duka Benelux

Duka – de douchecabine

Innovatief familiebedrijf met traditie
Duka is in 1979 begonnen als eenmanszaak in een garage in Zuid-Tirol. Vandaag de dag telt het familiebedrijf meer dan 300 medewerkers. In de nieuwe fabriek in Brixen Süd (IT), Zuid-Tirol, worden de douchecabines vervaardigd. Daar bevindt zich o.a. een ultramodern productiesysteem, gericht op Industrie 4.0. Duka douches zijn uniek. Ze weerspiegelen enerzijds de individualiteit van de koper en sieren anderzijds elke badkamer. Duka staat voor kwaliteit, een eenvoudige montage en op maat gemaakte oplossingen. Vanwege de hightech oplossingen zorgt het uitgekiende binnenwerk voor comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Stap in de wereld van Duka
Als Zuid-Tiroolse onderneming is Duka sterk verbonden met de traditie en de levenswijze van deze streek. De geografische ligging tussen noord en zuid heeft de waarden van het bedrijf bepaald: betrouwbaar, kwaliteitsbewust en inzet in combinatie met creativiteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Dat is terug te zien in de douches. De exclusieve douchecabines met een tijdloos elegant ontwerp zijn speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de klant, waarbij elk detail telt. Naast standaard doucheoplossingen is Duka dé specialist in maatwerk.

Specialist in maatwerk!
Als specialist op het gebied van bijzondere afmetingen is Duka in staat vrijwel iedere wens te vervullen. De jarenlange ervaring is de basis voor op maat gemaakte oplossingen zonder afbreuk aan esthetiek en gebruiksvriendelijkheid. Ook in het geval van bestaand metselwerk, schuine plafonds, uitsparingen, schuine wanden of aflopende vloeren maakt Duka douchecabines die bij uw badkamer passen. Op die manier kunnen zelfs de grootste bouwtoleranties probleemloos, snel en vakkundig vereffend worden. Ook de op maat gemaakte cabines worden, net als de standaardoplossingen, binnen een zo kort mogelijke tijd geproduceerd en geleverd.

‘We denken aan morgen’
Voor Duka gaan duurzaam produceren en respect voor natuur en milieu hand in hand. Duka kiest voor kwaliteit en duurzame productie- en werkmethoden in de gehele waardeketen. De materialen komen uit de buurt van Zuid-Tirol, waar ook de fabriek gelegen is, en Duka zorgt ervoor dat het op een verantwoorde wijze met de hulpbronnen omgaat.

Duka kwaliteit
Duka eist kwaliteit, zowel ten aanzien van zichzelf, als van de producten en de partners. De hoge kwaliteitsstandaard blijkt ook uit de keuze van de grondstoffen. Zowel het glas van hoge kwaliteit als het hoogwaardige aluminium komen uit de buurt van Zuid-Tirol. Het veiligheidsglas wordt in de glasfabriek in de buurt van Venetië̈ geproduceerd, de bakermat van de Europese glasindustrie. De aluminiumprofielen van een speciale legering koopt Duka bij een Oostenrijks bedrijf, dat expert is op dit gebied. In de eigen metaalbewerking worden alle beslagen, scharnieren en handgrepen met zeer nauwkeurige CNC-machines vervaardigd.

Duka Benelux
Sinds april 2024 heeft Duka het Duka Benelux verkoopkantoor geopend in Waalwijk. Duka heeft een sterke positie in Centraal-Europa. Met het openen van het Benelux verkoopkantoor wordt de positie van Duka in Europa verder verstevigd.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Sanitair Adres Prof. Eykmanweg 6
NL-5144 Waalwijk
Telefoonnummer +31 416 725 458 E-mailadres info@duka.eu Website duka.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.