Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Häfele

Häfele Nederland B.V. is onderdeel van de Häfele-Group, een in 1923 opgericht Duits familiebedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een van de marktleiders wereldwijd op het gebied van meubel- en bouwbeslag. Wereldwijd staan we voor je klaar met meer dan 8.100 medewerkers in meer dan 150 landen en 38 dochterondernemingen.

Häfele Nederland B.V., gevestigd in Apeldoorn, richt zich op de Nederlandse markt en bedient de interieurbouw, de meubelindustrie, de bouw, de handel en de hospitality branche.

One-stop-shop

Als producent (vijf eigen productielocaties) en distributeur van de meest gebruikte merken in meubel- en bouwbeslag, kunnen we je vanuit onze expertise en ons brede productassortiment merkneutraal adviseren bij het vinden van het juiste product voor jouw specifieke uitdaging. Onze R&D-afdeling zorgt ervoor dat ons assortiment klaar is voor de toekomst qua  “smart technology”, duurzaamheid en andere belangrijke eisen die nu of in de toekomst op je afkomen.

Persoonlijke ondersteuning in elke fase

Van concept tot oplevering, Häfele biedt advies en expertise in alle fases van je project. Met onze kennis, configuratietools en snelle service, kies je de juiste producten, passend bij je budget en bespaar je tijd, kosten en mankracht. Naast onze persoonlijke ondersteuning vind je in onze webshop, www.hafele.nl, 24/7 alle informatie die je nodig hebt, als handleidingen, CAD/CAM- tekeningen en configuratoren.

Meer dan 150.000 artikelen

Häfele biedt slimme oplossingen voor elke ruimte en elke uitdaging en streeft daarbij naar “meer woongenot per m2”. Innovatieve producten en intelligente technologieën van “Duitse kwaliteit”, waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

  • Meubel- en bouwbeslag voor oneindig veel toepassingen
  • Loox LED-meubelverlichting – plug & play met kleurcodering voor een probleemloze installatie
  • Ruimtebesparende kastinrichting voor een optimaal ingerichte keuken
  • Tijdloze én trendy grepen voor een eigen stijl
  • Ons complete assortiment vind je in “De Grote Häfele

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Meubelbeslag Adres Tweelingenlaan 46
7324 AN Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)55 5384600 E-mailadres info@hafele.nl Website hafele.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.