Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Hettich

Innovatieve beslagspecialist uit Ostwestfalen-Lippe

Hettich bedrijvengroep

‘Hettich – techniek voor meubels’ is wereldwijd een begrip geworden als erkend merk. De onderneming Hettich (www.hettich.com) werd in 1888 opgericht en behoort tegenwoordig wereldwijd tot een van de grootste en succesvolste producenten van meubelbeslag. De hoofdvestiging van de onderneming is gevestigd in Kirchlengern, midden in het meubelcentrum van Oost-Westfalen. In de regio Herford is Hettich de grootste werkgever.

Hettich is aanwezig op markten over de hele wereld met zijn productielocaties, vestigingen en agentschappen in Europa, Amerika en Azië. Meer dan 7.400 medewerkers in bijna 80 landen werken samen, met als doel om intelligente techniek voor meubels te ontwikkelen. Daarmee valt Hettich over de hele wereld bij mensen in de smaak en is een waardevolle partner voor de meubelindustrie, vakhandel en interieurbouwers.

Hettich ontwikkelt, produceert en verkoopt onder andere schuiflade- en ladegeleider-systemen, scharnieren, alsmede vouw- en schuifdeurbeslag. Deze producten zorgen voor comfortabele en veilige functies in miljoenen meubels wereldwijd, zowel in huizen, kantoren als in ziekenhuizen, hotels en winkels.

Het bedrijf fungeert als een bron van ideeën en trendsetter, zonder de oplossingen van Hettich zouden veel designontwikkelingen op het gebied van meubels niet mogelijk zijn. Hettich heeft met zijn innovatieve producten steeds weer maatstaven gesteld op het gebied van functie, kwaliteit en comfort van keuken-, badkamer-, kantoor-, woon- en slaapkamermeubels. Klanten zijn de meubelindustrie, fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de vakhandel met de timmerindustrie en de DIY-branche.Gerhard-Lüking-Straße 10

Het merk Hettich staat voor consequente waarden: voor kwaliteit en innovatie. Voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Ondanks onze grootte en internationale impact is Hettich een familieonderneming gebleven en dat al in de vierde generatie. Zonder afhankelijk te zijn van investeerders wordt de bedrijfstoekomst vrij, menselijk en duurzaam vormgegeven.

Permanente inzet voor kwaliteits-, milieumanagement, arbeidsveiligheid, Chemical Compliance en Corporate Social Responsibility is onderdeel van de bedrijfscultuur van Hettich. Erkende keurmerken en certificaten bewijzen de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen van de fabrikant. Zo is Hettich bijvoorbeeld gevalideerd volgens het strikte EMAS-milieumanagementsysteem van de Europese Unie (inclusief ISO 14001) op haar vijf belangrijkste milieuvestigingen in Europa.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Vahrenkampstraße 12-16
32278 Kirchlengern
Duitsland
Telefoonnummer +49 5223 / 77-0 E-mailadres [email protected] Website hettich.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.