Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Liebherr Appliances Netherlands

Liebherr Appliances Netherlands is al meer dan 65 jaar dé specialist op het gebied van koelkasten, vriezers en wijnkasten.

Hoe uw keuken of gezinssituatie er ook uitziet, Liebherr Appliances biedt de grootste keuze in energiezuinige koel- en vriesapparaten, zowel geïntegreerd als vrijstaand. Het merk biedt bovendien integreerbare modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor een Side-By-Side opstelling. Zo kunt u zelf uw ideale combinatie van koel- en vriesruimte samenstellen. Deze apparaten beschikken over verwarmde zijwanden om condensatie tussen de apparaten en daardoor aantasting van het keukenmeubel te voorkomen. Dat is wel zo veilig.

Eet u graag vers en gezond? Een Liebherr koelkast met BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden niet alleen groente en fruit, maar ook vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in een normale koelkast.

Speciaal voor wijnliefhebbers heeft Liebherr een ruim assortiment wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten. Een wijnkast van Liebherr biedt niet alleen de beste bewaaromstandigheden voor uw wijn, het is ook een pronkstuk in uw nieuwe keuken.

Kiest u voor Liebherr? Dan kiest u voor kwaliteit op het hoogste niveau, een tijdloos design en innovatieve technologie. Standaard met 7 jaar zekerheid.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Huishoudelijke apparaten Adres Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 297 23 99 23 E-mailadres verkoop@buram.nl Website liebherr-home.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.