Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

MiMa Agency

MiMa Agency BV
Wil je dat jouw showroom meer klanten trekt en meer omzet genereert? MiMa Mooi in Maatwerk biedt een compleet interieurprogramma met kwaliteitsproducten en stylingadvies. Zo creëer je sfeer in je showroom en wordt winkelen een beleving. Met een optimaal resultaat.

Keukens
Met een Ballerina keuken bied je je klanten zoveel meer dan een standaard keuken. Oneindig meer keuzemogelijkheden, een uitstekende kwaliteit van materialen én natuurlijk een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo kom je tot een keuken die perfect bij je klanten past.

Interieur
Met onze meubels en accessoires geef je ieder interieur zijn eigen sfeer. Ze zorgen net voor het persoonlijke tintje dat mensen aanspreekt. Zo voelen mensen zich direct thuis in jouw showroom en wordt winkelen een beleving. Benieuwd naar het assortiment? Neem een kijkje op www.interieuropmaat.nl

Showroomontwerp
Heb je een nieuwe showroom of kan jouw showroom wel een oppepper gebruiken? We halen het beste uit jouw showroom door de kijken naar de indeling, routing en zichtlijnen. Daarnaast zorgen we voor sfeer en beleving volgens de laatste trends.

Blacksteel
Met de maatwerk blacksteel scharnier-, schuif- én taatsdeuren van MiMa heb je eindeloos veel mogelijkheden. De ranke en strakke profielen geven een moderne en industriële look en zijn vrijwel toepasbaar in ieder interieur. Zo creëer je een stijlvolle ruimte met behoud van lichtinval.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services KeukenoplossingenKeukenapparatuurInterieurShowroomontwerpBlacksteel Adres De Slof 10
5107 RJ Dongen
Nederland
Telefoonnummer +31(0)85 - 06 53 171 E-mailadres info@mooiinmaatwerk.nl Website mooiinmaatwerk.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.