Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Nolte Küchen GmbH & Co. KG

Het merk Nolte Küchen staat sinds 1958 voor uitzonderlijke kwaliteit, voor diversiteit en service, betrouwbaarheid en continuïteit. Deze waarden worden ook door klanten gewaardeerd en daarom werd het familiebedrijf uit Löhne in 2022 opnieuw uitgeroepen tot Duitslands populairste leverancier in de categorie keukenmeubelen. Het bedrijf wordt geleid door Marc Hogrebe en Melanie Thomann-Bopp en produceert in Löhne en Melle op meer dan 100.000 m² ongeveer 880 keukens per dag met ongeveer 1.400 medewerkers. Samen met Nolte SPA en Express Küchen maakt het bedrijf deel uit van de Nolte-groep.
Het kernassortiment van Nolte Küchen en de nolteneo uitrustingslijn bieden een ruime keuze voor iedereen – of het nu gaat om alleenstaanden of gezinnen, woongroepen of stellen – voor de meest uiteenlopende budgetten. Verschillende frontmaterialen en kleuren zorgen ervoor dat elke keuken een plek wordt om je thuis te voelen. Hier wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar ook gepraat en gelachen. Voor het leven in de keuken.

Het kernassortiment van Nolte Küchen
Met Nolte Küchen is de perfecte keuken voor iedereen te realiseren – ongeacht smaak en budget. Dankzij de vele configuratiemogelijkheden voor fronten, kastmodellen en werkbladen kan elke keuken optimaal op de interieurstijl worden afgestemd. Dit betekent dat alle kasten naar smaak met het gewenste front kunnen worden gecombineerd. Of het nu gaat om materialen als hout, glas, lak, cement en metaal of authentieke reproducties – alle gebruikte materialen onderscheiden zich door hun hoge afwerkingskwaliteit. Elke Nolte keuken kan ook qua formaat individueel worden aangepast: van de tiny kitchen tot ruime woonkeukens.
De harmonieuze lijnen worden gegarandeerd door de rastermaat Matrix150.
Matrix 150 staat voor een exclusief door Nolte Küchen geïntroduceerde rastermaat. Die is gebaseerd op een simpele en heel duidelijke logica, waarin alle breedte-, hoogte- en ten dele zelfs de dieptematen deelbaar zijn door 15 cm.

Heldere lijnen met een designstatement
MatrixArt is de designgerichte, greeploze Nolte keuken: maximaal twee horizontale greeplijnen zorgen voor een bijzonder opgeruimd, grafisch aangezicht. Bij hoge kasten kunnen desgewenst ook verticale greeplijnen worden ingepland. Alle greeplijnen kunnen indien gewenst worden verlicht en zo de lijnvoering vakkundig in scène zetten.

Perfect op elkaar afgestemde woonruimtes en opbergruimte naast de keuken
Ook de andere woonruimtes kunnen met Nolte worden ingericht – of het nu gaat om meubels voor de eet- en woonruimtes of om perfect ingerichte ruimtes achter de keuken, zoals bijkeukens of bergruimtes, uiteraard met op de keuken afgestemde frontdecors.
Modern meubilair voor woonkamers en bijkeukens zorgt voor een visueel perfecte overgang naar andere ruimtes en creëert holistische, harmonieuze oplossingen.

De nolteneo uitrustingslijn

nolteneo is de design-upgrade voor de Nolte keuken. Heldere en puristische lijnen, exclusieve fronten en vele aanpassingsmogelijkheden kenmerken de productlijn. Geweldige combinaties: want het volledige productassortiment van Nolte Küchen staat tot uw beschikking. Een van de basiselementen van elke nolteneo keuken is de neoBOX, een hoogwaardig lade- en uittreksysteem met moderne smalle zijwanden in antraciet. Met MatrixZERO en MatrixArt ONE kunnen keukens ook greeploos met push-to-open of in combinatie met greeplijnen worden ontworpen. 

Voor Nolte Küchen betekent duurzaamheid een respectvolle omgang met hulpbronnen
Voor Nolte Küchen is het thema duurzaamheid geen trend, maar betekent het verantwoord omgaan met mens, milieu en natuur. Sinds jaar en dag geïntegreerd in het ondernemingsbeleid, staan de dagelijkse handelingen in het teken van duurzaamheid. Sociale verantwoordelijkheid, milieubescherming en het behoud van natuurlijke hulpbronnen worden altijd in aanmerking genomen om duurzame verbeteringen voor mens en natuur te bereiken.

Meer over het onderwerp duurzaamheid bij Nolte Küchen op:

https://www.nolte-kuechen.com/nl-nl/bedrijf/duurzaamheid

algemene informatie

Services Inbouwkeukens Adres Anni-Nolte-Str. 4
32584 Löhne
Duitsland
Telefoonnummer +49 5732 899-0 E-mailadres [email protected] Website nolte-kuechen.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.