Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Caressi

Bij Caressi creëren we niet zomaar lukraak design spoelbakken, kranen en accessoires voor keukens. We kijken goed naar opkomende trends in de wereld om ons heen en gaan op zoek naar manieren om die mooier, beter en betaalbaarder te produceren. Clever Dutch Thinking noemen we dat. Want we zijn trots op onze Nederlandse roots!

Het resultaat daarvan ontdekt u in deze catalogus: stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige design producten die door slim nadenken niet de hoofdprijs hoeven te kosten.

We willen dat u blindelings kunt vertrouwen op al onze producten en diensten. Bij Caressi doen we daarom geen concessies op kwaliteit. Hoewel we onder andere scherpe prijzen kunnen hanteren door slim in te kopen, mag u altijd minimaal Europese kwaliteitsstandaarden van onze design producten verwachten! We zijn actief met certificeringen en testen uitvoerig. Ook worden al onze producten vervaardigd uit hygiënische materialen om een gezond gebruik te garanderen. U mag op ons rekenen voor eersteklas producten, scherpe prijzen en een snelle levering!

Bij Caressi heeft u persoonlijk contact met een jong team dat gepassioneerd is om te innoveren. De keukenbranche is een wereld vol vernieuwingen, één waarin we ons helemaal thuis voelen! Meedenken met onze klanten en luisteren naar input uit de markt vinden wij heel belangrijk. Gecombineerd met onze creativiteit kunnen we daardoor steeds weer zorgen voor originele ideeën, nieuwe producten en flexibele oplossingen. Onze hoge kwaliteit, klantgerichte service, betaalbare prijzen en snelle levering vanuit voorraad in Nederland maken ons tot een prettige partner in de keukenbranche.

algemene informatie

Services SpoelbakkenKeukenkranen Adres Weteringstraat 8
7041 's Heerenberg
Nederland
Telefoonnummer [email protected] E-mailadres +31 (0)314 378316 Website caressi.com/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.