Platform over design en techniek in de keukenbranche
“Wij zoeken extra motor om succesverhaal te schrijven”

“Wij zoeken extra motor om succesverhaal te schrijven”

Spoelbakken, kranen en accessoires voor elke keukenstijl. Zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en met behoud van concurrerende prijzen. De missie van Caressi is duidelijk en zit ingebakken in het DNA van het toegewijde team. Een team dat op zoek is naar een extra collega.

Caressi: “Wij zijn een fabrikant van design keukenproducten, dat staat vast. Maar we zijn ook een dynamisch, enthousiast en vooruitstrevend bedrijf dat het bereik in Nederland én Europa wil blijven uitbreiden. Ons team werkt vandaag al onvermoeibaar om klanten een deskundige begeleiding te geven en om persoonlijke oplossingen en ongeëvenaarde ondersteuning te bieden. Maar we zoeken volop gemotiveerde en ambitieuze mensen om ons team nog te versterken.”

Carrièremogelijkheden

“Het hart van Caressi is ons uitzonderlijke verkoopteam”, klinkt het vanuit Gelderland. “Onze ervaren accountmanagers cultiveren klantrelaties en bieden oplossingen op maat in Nederland en België. En het is precies die rol die we willen invullen. We zoeken namelijk een accountmanager voor België. Hij of zij krijgt de kans om Caressi op de Belgische kaart te zetten en het klantenbestand verder uit te breiden. Doorspekt met een flinke dosis enthousiasme en vastberadenheid en met de adequate kennis van Nederlands en Frans bouwt de ideale kandidaat zo een eigen netwerk op. En breidt het bovendien verder uit. Sluit je aan bij ons topteam, kom bij Caressi werken en maak deel uit van iets buitengewoons. Meer informatie? klik hier.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.