Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

pronorm

Het traditionele bedrijf pronorm, opgericht in 1972, is gevestigd in Vlotho; Oost-Westfalen en is een fabrikant van individueel geplande, moderne en designgerichte keukens in het midden- tot luxesegment en heeft ongeveer 350 medewerkers in dienst. Naast Duitsland is pronorm succesvol in de markten van de Benelux, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oost-Europa en Azië.

IDEEËN. IMPULSEN. INSPIRATIES.
De perfecte keuken is meer dan alleen een kamer. Het is een individueel ontwerp dat varieert van kleine keukenruimtes en dromen tot een comfortabele ruimteplanning voor het hele gezin tot exclusieve designhighlights. En dat allemaal met de hoogste mate van individualiteit, in een buitengewoon design en met intelligente uitrustingsdetails. Individualisering is een belangrijke factor voor zelfrealisatie. Met maximale planningsdiversiteit en talloze differentiatiemogelijkheden komt pronorm aan deze wens tegemoet. Mix & Match is hier het motto. Met meer dan 100 verschillende carrosseriekleurvarianten kunnen het design en de lijnen van pronorm keukens worden afgestemd op uw zeer persoonlijke levensstijl. Met Trends & More, nieuwe kleuren en structuren, een uitbreiding van matte oppervlakken, vele metaalkleuren en authentieke houtdecors maakt pronorm een ​​vrijwel onbeperkte vormgevingsvrijheid voor planners en architecten mogelijk.

DUURZAAMHEID. TOEKOMST. PASSIE.
In een tijd waarin duurzaamheid en klimaatbescherming centraal staan, heeft pronorm zich in juli 2021 aangesloten bij het ‘Klimaatpact van de meubelindustrie’. Deze verantwoordelijkheid jegens onze wereld en toekomstige generaties motiveert ons om duurzaam te handelen.
Als klimaatneutraal bedrijf investeren wij voortdurend in milieuprojecten. Van de introductie van elektrische vorkheftrucks en LED-verlichting tot de installatie van een fotovoltaïsch systeem met krachtige zonnepanelen op ons productiegebouw – we implementeren maatregelen die ongeveer 120 ton CO2 per jaar besparen.

Andere projecten, waaronder een energiezuinig afzuigsysteem en een nieuw chipverbrandingssysteem, maken pronorm onafhankelijk van gas en stookolie. Isolatiemaatregelen, frequentiegestuurde aandrijftechnologieën en vele andere concepten tonen onze voortdurende inzet voor een klimaatneutrale toekomst. Voor ons is regionale inkoop niet alleen economisch, maar ook ecologisch zinvol. We betrekken materialen van regionale leveranciers en vertrouwen op herbruikbare verpakkingen. Onze medewerkers profiteren van jobfietsleasing en carrièreperspectieven door middel van opleiding en werkgelegenheid. Voor pronorm betekent duurzaamheid niet alleen ecologische actie, maar ook het ondersteunen van medewerkers en het vormgeven van een groene toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid ons allemaal aangaat en de basis legt voor een toekomst die de moeite waard is om te leven.

CREËER UW WERELD
www.pronorm.de

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Keukenapparatuur Adres Höferfeld 5-7
32602 Vlotho
Duitsland
Telefoonnummer +49-5733-979-0 E-mailadres info@pronorm.de Website pronorm.de/?lang=nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.