Platform over design en techniek in de keukenbranche
Le Chic van Silestone®, een duurzame ode aan het geaderde patroon

Le Chic van Silestone®, een duurzame ode aan het geaderde patroon

  • Cosentino introduceert de nieuwe luxe collectie Le Chic, een geavanceerd design dat de schoonheid van geaderde patronen en alle elegantie en verfijning van Silestone® toont.
  • Silestone® Le Chic bevat zes nieuwe ontwerpen en patronen met expressieve aders en metallic accenten die contrasteren tegen neutrale achtergronden zoals crème, diepblauw of zwart, waardoor veel diepte ontstaat.

Elegantie is iets dat zich onderscheidt door een minimalistische eenvoud die precisie en uitmuntendheid niet in de weg staat. Er wordt gezegd dat iets verfijnd is, wanneer het is geperfectioneerd. Beide definities worden belichaamd in Le Chic, de nieuwste collectie van Silestone® by Cosentino. Na het veroveren van stedelijke ruimtes met moderne esthetiek met de Urban Crush collectie, toont Le Chic alle elegantie en verfijning van Silestone®.

Silestone Bohemian Flame

Zes ontwerpen die de charme en nostalgie van Victoriaanse en Parijse ruimtes vertalen naar een moderne maar tijdloze uitvoering. De patronen hebben expressieve aders en metallic accenten die opvallen tegen neutrale achtergronden zoals crème of diepblauw en zwart, waardoor ontwerpen vol diepte ontstaan.

Voor deze gedetailleerde adering investeerde Cosentino in een nieuw ontwerpsysteem. Hiermee komen de in elkaar verweven aders, de gouden en zilveren deeltjes en mineralen van allerlei formaten tot leven. Er ontstaan nieuwe, luxe texturen die prachtig tot zijn recht komen in high-end keukens, badkamers of toiletruimten met een chique look zoals je die ziet in boutique hotels.

De Le Chic collectie bestaat uit de zes ontwerpen: Parisien Bleu, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame en Romantic Ash.

Parisien Bleu
Pure heimwee naar de Franse hoofdstad. Dit ontwerp heeft een diep blauwachtige tint met een sterke persoonlijkheid en een krachtig karakter. Geïnspireerd door de tinten die te zien zijn in beroemde keizerlijke Romeinse stenen, gecombineerd met fijne aders in okertinten.

Eclectic Pearl
Een van de beste voorbeelden van de essentie van Le Chic. De perfecte fusie van klassiek en modern. Vloeiende aders in delicate tinten ingelegd met glinsteringen, zoals diamanten op sieraden. Eclectic Pearl hypnotiseert met delicate adering, textuur en metallic accenten.

Versailles Ivory
De warmste kleur van de collectie. Zeer subtiele tweekleurige marmering op de achtergrond met gradiënteffecten betoveren met zijn gouden schittering. Versailles Ivory straalt luxe en elegantie uit en doet denken aan de uitbundigheid van het Paleis van Versailles.

Victorian Silver
Zachte en subtiele tweekleurige marmering op de achtergrond, met gradiënteffecten en grote diepte. De koele achtergrondtint van dit ontwerp mengt zich met zijn zilveren en donkergrijze aders om een elegante kleur te creëren die naadloos past bij warme en koele tinten.

Bohemian Flame
Deze kleur presenteert subtiele golvende aders met metallic accenten in kopertinten. Geïnspireerd op de beweging van de gouden lavastromen die littekens veroorzaken op vulkanische bodem. Het doet denken aan de rustig bewegende gouden vlam van kaarsen die kleine metalen stukjes accentueren.

Romantic Ash
Een visuele uitmuntendheid van Le Chic. Dit ontwerp roept herinneringen op aan de melkweg, zichtbaar aan een heldere sterrenhemel. Het accent van blauw versterkt de diepte van Romantic Ash.

Silestone® Le Chic wordt vervaardigd met 99% hergebruikt water en 100% hernieuwbare energie. Het materiaal bevat minimaal 20% gerecyclede grondstoffen in de samenstelling, die ook minder dan 40% silica bevatten. De gepatenteerde HybriQ+®-technologie van Cosentino maakt deze collectie niet alleen heel mooi maar ook uiterst duurzaam.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.