Platform over design en techniek in de keukenbranche
LINES: een industrieel kunstwerk opgebouwd uit lijnen

LINES: een industrieel kunstwerk opgebouwd uit lijnen

Met LINES lanceert Studio Piet Boon een nieuw concept voor een designkeuken op maat. Uniek voor dit ontwerp is de asymmetrische balans. Waar onze designers normaliter toewerken naar symmetrie, is de balans dit keer juist gevonden in het creëren van asymmetrie. Het resultaat is een harmonieus samenspel van lijnen die deze keuken karakter geven.

LINES: ASYMMETRICAL BALANCE

LINES is onze eerste asymmetrische designkeuken. Ruwe, natuurlijke materialen lopen vloeiend in elkaar over en ceëren een stoer geheel. Een robuust natuurstenen eettafelblad dat als het ware wordt gedragen door een flinterdun stalen kookblad: bij LINES draait alles om visuele gelaagdheid. Het spel met de verschillende, soms contrasterende, materialen vergroot dit effect.

Ook de handgemaakte handgrepen ondersteunen het lijnenspel. Als onderdelen van een groter geheel worden ze ingezet om alle elementen naar elkaar toe te trekken. Gemaakt van hetzelfde flinterdunne staal als het kookblad, zorgen ze voor eenheid en balans. Dit is de plek om samen te komen met vrienden en familie en rust te vinden in het dagelijkse leven.

MAKE LIFE MORE BALANCED

Elke Piet Boon keuken is gemaakt om te voldoen aan de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Omdat de symmetrie is losgelaten is er complete vrijheid om de elementen vanuit optimale functionaliteit op te stellen. De gehele opstelling is te zien in onze Kitchen & Dining Flagship Store in Oostzaan. Deze ruimte is ook beschikbaar voor geselecteerde shoots, productlanceringen en privé-evenementen. Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen met Rosemarie Hup: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.