Platform over design en techniek in de keukenbranche
Meet the new look of Brachot

Meet the new look of Brachot

11 Family Members, 20 groeves, 8 productiesites, 16 distributie-units en meer dan een eeuw ervaring en kennis verspreid over drie continenten. Dat is Brachot anno 2020. Het is het resultaat van een voortdurend groeitraject. Een verhaal dat we voortaan naar buiten brengen als één grote familie met een frisse, nieuwe look. Rond de tafel: een enorme expertise van groeve tot klant en een uitgebreid assortiment in natuursteen en samengestelde materialen (blended materials). Onze blik is meer dan ooit op een duurzame toekomst gericht met een krachtige baseline: Crafting Value for Future Generations.

BLIK OP DE TOEKOMST

Bij Brachot zijn we overtuigd van de meerwaarde die onze producten dagelijks creëren. Ze zijn een bron van vreugde en tillen elke woon- of werkruimte meteen naar een hoger niveau. Meer dan dat: ze doorstaan de tand des tijds. Onze materialen zijn het resultaat van onze diepgewortelde langetermijnvisie voor het bedrijf. Een uiterst duurzame kijk ondersteund door onze drang om steeds betere bekledings- en landschapsmaterialen (landscape en surface materials) aan te bieden. En dat trekken we door in een allesomvattende dienstverlening: van ontginning over productie – verzagen en bewerken – tot distributie van blokken, platen, tegels en projecten in natuursteen en samengestelde materialen (blended materials). Dankzij ons duurzame karakter, een doordacht groeiproces en permanente ontwikkeling investeert Brachot in overnames, een betere exploitatie en optimalisatie van groeves en productie-units. Door de uitbreiding van het aankoop- en distributienetwerk verruimen we onze verkoopvolumes en garanderen we een gestage groei. Het laat ons toe om steeds in te spelen op de trends en om zelf nieuwigheden te lanceren. En dit al 120 jaar lang. We dragen de langdurige, toegevoegde waarde van onze producten uit en blijven streven naar uitbreiding en innovatie.

Brachot

DUURZAME PARTNER

Ons bedrijf staat als wereldwijde speler in natuursteen en samengestelde materialen (blended materials) nu al aan de top in elke fase van de keten. Maar we willen verder gaan. Door het verbeteren en innoveren van ons assortiment met duurzame oplossingen. Van steengroeve over productie – verzagen en bewerken – tot klant voor kwalitatieve natuursteen. Maar ook onze samengestelde materialen zoals keramiek, terrazzo, kwarts- en marmercomposiet voldoen aan de hoogste normen. Allemaal met het oog op die meerwaarde voor nu en voor de toekomst. Vandaag vormt Brachot een hechte familie die met beide voeten verankerd is in de sector. En net als in echte families zijn waarden en tradities belangrijk. Een familiebedrijf gebouwd op een duurzaam karakter is er één dat eerlijkheid hoog in het vaandel draagt en dat vervolgens over de hele lijn doortrekt. Dat merk je aan onze bedrijfsfilosofie, aan de transparantie in de oorsprong van onze producten, aan onze manier van zaken doen en aan de sfeer op de werkvloer. Eerlijkheid en vertrouwen gaan hand in hand. We investeren in kwalitatieve oplossingen en in duurzame relaties met onze medewerkers, leveranciers en klanten. Als een partner die luistert en oplossingen aanbiedt. Kortom: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.