Platform over design en techniek in de keukenbranche
Softwarepakket werkt met alle materialen

Softwarepakket werkt met alle materialen

Elke klant een droomkeuken geven, daar streven alle keukenbouwers naar. Het softwarepakket TopSolid helpt hen daarbij. Met het programma wordt immers het hele proces geoptimaliseerd, van ontwerpfase tot productie.

Het softwarepakket TopSolid werd ontwikkeld vanuit het idee vrij te kunnen ontwerpen. Welk materiaal er ook wordt gebruikt in een keuken, het mag geen hinderpaal zijn. TopSolid gaat echter verder dan ontwerpen alleen. Het pakket stuurt ook de productie aan. Groot voordeel: alle materialen zijn mogelijk. 4D Services uit Ternat levert daarenboven de nodige ondersteuning aan de gebruikers van het programma.

Ontwerpvrijheid
De keuken wordt meer en meer de belangrijkste ruimte in een woning. Elke keuken ziet er ook anders uit. Smaken verschillen nu eenmaal. Eiland of niet? Welk materiaal voor het werkblad? Welke inbouwtoestellen? Allemaal persoonlijke keuzes waarmee de keukenbouwers in de ontwerpfase rekening moeten houden. TopSolid geeft aan de ontwerpers de vrijheid om de meest uitdagende plannen te tekenen zonder zich zorgen te moeten maken over de haalbaarheid ervan. Boris De Doncker van 4D Services: “Eén van de grote voordelen van TopSolid is de uiterst duidelijke communicatie. Vanuit het ontwerp wordt immers de productie aangestuurd. De machines worden nauwkeurig aangestuurd of secure instructies worden opgemaakt.”

De extra D
4D Services staat haar klanten bij met raad en daad. Zo voert het bedrijf de implementatie van de software bij haar klanten zelf uit en zorgen ze voor een grondige opleiding van de medewerkers. 4D Services: “Een nieuwe gebruiker van TopSolid raden we aan bij ons op kantoor een opleiding te komen volgen.” Later kan, indien gewenst, 4D Services ontwerpers on-the-job bijstaan om zo meteen bij te kunnen sturen. Daarenboven kan na elke software-upgrade een cursus gevolgd worden om zo steeds up-to-date te blijven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.