Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

ARPA INDUSTRIALE – FENIX

Sinds 1954 ontwerpt en produceert Arpa panelen met hoogwaardige HPL-technologie voor de meest uiteenlopende eindtoepassingen: van architectuur tot interieurinrichting, van gezondheidszorg tot marinescheepsbouw, van transport tot horeca, van detailhandel tot keukens. Een uitgebreid assortiment producten, zeer divers in zowel structuur als esthetiek.

De decoratieve hogedruklaminaten van Arpa worden geproduceerd in de 150.000 vierkante meter grote fabriek in Bra, in de regio Piëmont in Italië, en zijn de uitdrukking van een levendige en originele “Made in Italy” creativiteit.

Meer dan 60 jaar investeringen in onderzoek, geavanceerde technologie en opleiding van het personeel hebben het bedrijf in staat gesteld een vooraanstaande positie en een reputatie van grote betrouwbaarheid op de internationale markten te verwerven; een handel die wordt gekenmerkt door bekwaam personeel, een gevarieerd en uitstekend aanbod, flexibiliteit in de productie en een snelle service.

Arpa is zich bewust van haar sociale verantwoordelijkheid tegenover al haar aandeelhouders en de bredere sociale en milieucontext waarin zij opereert, en heeft daarom sinds 2006 een Ethische Gedragscode die standaardprocedures regelt en getuigt van haar waarden op het gebied van integriteit, transparantie en verantwoordelijkheid.


FENIX, de innovatieve materiaal van Arpa Industriale, hebben een revolutie teweeg gebracht in de wereld van interieurontwerp. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zijn, als allerbelangrijkste, tevens hightech materialen, uniek gemaakt door hun eigenschappen.

FENIX heeft deze eigenschappen door het ondergaan van een specifieke reeks processen, inclusief een meerlaagse coating en het gebruik van een nieuwe generatie acrylhars, wat wordt gehard en bevestigd via een proces van uitharding met elektronenstralen. Met een lage reflectie van licht is hun oppervlak uiterst opaak, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk.

FENIX-materialen zijn uiterst bestand tegen krassen, afschuring, droge hitte, zure oplosmiddelen en huishoudelijke reagentia. Thermische herstelling van zeer kleine oppervlakkige krasjes is ook mogelijk. FENIX-oppervlakken hebben een unieke niet-poreuze externe laag, waardoor het materiaal netjes kan blijven met eenvoudige, dagelijkse verzorging en reinigingsmethoden. Ze zijn tevens geschikt voor contact met voedsel.

https://www.fenixforinteriors.com/nl

algemene informatie

Services Hogedruklaminaten Adres Nieuw Mathenesserstraat 69
3113 AE Schiedam
Nederland
Telefoonnummer 010-2857315 E-mailadres arpanl@arpaindustriale.com Website arpaindustriale.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.