Platform over design en techniek in de keukenbranche
Geef je keuken karakter met hét nieuwe deep surface HPL voor interieurdesign
TUET in de keuken.

Geef je keuken karakter met hét nieuwe deep surface HPL voor interieurdesign

En zó maakt men een echte eyecatcher!

De trends in keukenland zijn constant in beweging. Dit zal niemand, die in het keukenvak werkzaam is nog verbazen. Maar toch worden er met regelmaat interessante noviteiten gepresenteerd. En daar is het hiernavolgende product ook weer een ontzettend goed voorbeeld van. We hebben het over de komst van het charmante deep surface HPL: TUET. Met  deze introductie houdt het Italiaanse Arpa zich aan haar woord om zich zowel esthetisch als innovatief te blijven ontwikkelen. Met TUET geef je je keuken een rijk, trendy en sfeervol uiterlijk.

Caravella light en Caravella dark in de praktijk.

Italiaanse rietvelden

Tuet is geïnspireerd op de rietvelden in Piemonte (I) langs rivier de Tanaro. Het geeft door zijn textuurontwerp beweging en diepte aan een ruimte, door onder andere de prachtige lichtinval die de golven als het ware laat dansen. Wendy Kap van Arpa vertelt op het hoofdkantoor in Schiedam: “De twee beschikbare mooie houtdecors zijn Caravella light en Caravella dark Deze nodigen met hun fijne tactiliteit uit tot aanraking. Hiermee wordt de creatieve geest geprikkeld en ontstaan de meest fantastische ontwerpen.”

TUET is beschikbaar in twee kleuren: Caravella Light 4644 en Caravella Dark 4645.

Ultramat

TUET laat zich geweldig combineren met het ultramatte FENIX, zo vervolgt ze. “Om het exclusieve gevoel nog meer kracht te geven is de combinatie met accenten van de metalen HPL uit de Homapal collectie overigens ook een prachtige keuze. Zo maakt men een echte eyecatcher van elke keuken. De eindgebruiker zal méér dan tevreden zijn!”

Alternatief voor fineer

In een eerdere editie van Keukenbouw had Arpa het nieuwe product overigens al genoemd. Wendy: “Tijdens Material District afgelopen jaar was dit één van de nieuwigheden die we hebben laten zien. Tijdens die beurs merkten we het enthousiasme al bij de bezoekers die verrast werden door de looks én mogelijkheden van TUET. Eén van de genoemde opmerkingen was dat het hier gaat om ‘een mooi en budgetvriendelijk alternatief voor fineer’.” 

Groeiend enthousiasme

Na de beurs in Utrecht is dit enthousiasme alleen maar groter geworden. Wendy zegt dat inmiddels ook distributeurs zoals Baars & Bloemhoff, Blok Plaatmateriaal en Leeuwerik TUET hebben opgenomen in hun assortiment. “En daar zijn we, uiteraard, hartstikke blij mee!”

Legio mogelijkheden

Naast de toepasbaarheid in keukens is TUET uiteraard ook zeer geschikt voor (verticaal) gebruik in bijvoorbeeld retail, hotels, bad­kamers en kantoren. “De mogelijkheden zijn legio. We snappen de nieuwsgierigheid in de markt. En het spreekt voor zich dat we graag langskomen om niet alleen de mogelijk­heden te bespreken, maar ook de materialen te laten zien én… te laten voelen! We zijn ervan overtuigd dat het enthousiasme zal worden overgenomen!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.