Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Montapanel

In ons bedrijf Montapanel Werkbladen werken uitsluitend mensen die al jarenlang ervaring hebben met het produceren en leveren van werkbladen. Het bewezen vakmanschap van het productiepersoneel en de jarenlange ervaring van ons verkoopteam vormen een ideale combinatie.

Deze combinatie zorgt ervoor dat het assortiment, de prijsstelling en de kwaliteit op een hoog en concurrerend niveau liggen. Het machinepark bevat de nieuwste en modernste apparatuur voor het produceren van veelgevraagde producten zoals bijvoorbeeld KeramiekGraniet en Composiet. De techniek voor het maken van de bladhoekverbindingen in deze materialen heeft als resultaat een werkblad dat voor het montagegemak en de strakke uitstraling van het product nergens anders te verkrijgen is.

Daarnaast is ons bedrijf, niet alleen als kretologie, maar in de praktijk ook daadwerkelijk bijzonder flexibel in het contact met de klanten. Serviceverlening en oplossingsgericht zijn, zit in ons bloed. Onze filosofie is dat bij het leveren van ons product de afnemer pas tevreden is, als de eindgebruiker dat ook is.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Tussendiepen 80
9206 AE Drachten
Nederland
Telefoonnummer 0594 - 51 74 60 E-mailadres [email protected] Website montapanel.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.