Platform over design en techniek in de keukenbranche
Terug naar overzicht

Pelgrim

Thuis met Pelgrim
in jouw keuken

Je eerste kop koffie in de ochtend. Een snel ontbijtje voor vertrek. Lekker lunchen met vrienden. Uitgebreid dineren. Een borrel inschenken na een lange dag, de liefde vieren, de dag doornemen, je culinair uitleven… Je doet het allemaal in de keuken. Dé plek waar jij je dag begint, samenkomt met je gezin en zorgt voor jezelf en voor de mensen om je heen. De keuken is jouw thuis, en Pelgrim is thuis in elke keuken. Al meer dan 100 jaar.

Bewust kiezen
Bij de aankoop van een keuken komt veel kijken. Waar begin je? Wat vind je belangrijk? Welke keuzes passen daarbij qua indeling, apparatuur en design? En hoe zit het met het milieu? Pelgrim helpt je bij het maken van die keuzes. We bieden je de juiste informatie om het je nog makkelijker te maken.

Met laagdrempelige informatie, keuzehulp en inspiratie leiden we je langs de keuzemomenten die je tegenkomt. Zo maken we het kiezen van een keuken niet alleen makkelijk, maar ook leuk. Zodat jouw nieuwe keuken hélemaal als de jouwe voelt. We erkennen immers als geen ander het belang van de keuken als ‘thuis’. Jouw thuis.

Mooi makkelijk
Pelgrim staat voor bereikbare apparatuur met een verrassende twist. Voor design & gebruiksgemak. En voor topkwaliteit en een unieke garantie. We maken koken verrassend gemakkelijk met onze keukenapparatuur, gemaakt van hoogwaardig materiaal, met gladde afwerking en functioneel design. Zo spelen we in op jouw kookgemak, schoonmaakgemak en -plezier. Het is onze passie en die delen we graag met jou.

Want hoe mooi jouw keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Welke functies heb jij nodig? En hoe gebruik je die efficiënt?

We laten je vrij in het maken van keuzes en bieden waar nodig een helpende hand. Net als onze producten dat doen. Op een eigentijdse, duurzame manier. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Pelgrim keukenapparatuur is verkrijgbaar bij een dealer bij u in de buurt. Ook kunt u eens een

kijkje nemen in onze showroom in Duiven.

Pelgrim is thuis in elke keuken. Welkom bij Pelgrim. Welkom thuis!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Keukenapparatuur Adres Impact 83
6921 RZ Duiven
Nederland
Telefoonnummer 088 882 1802 Website pelgrim.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.