Platform over design en techniek in de keukenbranche
Keukenmerk Pelgrim: ‘Zo gaan we koken in 2024’

Keukenmerk Pelgrim: ‘Zo gaan we koken in 2024’

Royaal in luxe, zuinig met energie

Keukenapparatuur mooier en makkelijker maken is de missie van Pelgrim. Hierbij speelt het merk consequent in op de nieuwste trends, zoals duurzaamheid, intuïtief gebruiksgemak en de behoefte aan luxe thuis. Dat maakt de keuken tot de fijnste plek in huis. Primeur: Pelgrim introduceert haar eerste wijnklimaatkast.

1. Denk groots, bak beter met de nieuwe ovens van Pelgrim

De nieuwe ovens van Pelgrim geven je bakkunsten een boost: alles gaat beter, gezonder en gemakkelijker. De OM240GLS (45cm) en OM460GLS (60cm) vormen een stijlvol plaatje met hun zwarte handgrepen, het volledig zwarte glas en, dankzij het touchdisplay, strakke afwerking. De OM460GLS is met een inhoud van maar liefst 78 ltr een van de grootste modellen in de markt. Een XL pizza, lasagne of verjaardagstaart zijn dus geen probleem. Beide modellen hebben een magnetronfunctie zonder draaiplateau, zodat er voldoende ruimte is voor grotere schalen.  De emaille binnenruimte voorkomt vuilaanhechting, want van de oven poetsen wordt niemand warm.

Daarnaast introduceert Pelgrim de OPASC560ZWA (60cm) en de O560MAT (60cm) met luxe functionaliteiten zoals AssistSteam, een Airfry bakmand en een pyrolyse schoonmaakfunctie. Met de AssistSteam functie bak je het perfecte brood: door de toevoeging van stoom tijdens het bakken op zeer hoge temperatuur verbrandt het brood niet, maar krijgt het wel een knapperige korst.

2. Pelgrim’s eerste wijnklimaatkast voor levensgenieters

Pelgrim introduceert voor het eerst een (onderbouw) wijnklimaatkast met ruimte voor 44 flessen en een klimaatzone die tussen de 5ºC en 20ºC kan worden ingesteld. DePWO1082 met dimbare LED verlichting heeft vier houten, uittrekbare legplateaus en een geribbelde bodem om flessen stabiel te bewaren. Dankzij het isolatieglas met uv-coating heeft licht geen invloed op de smaak en kleur en is de collectie toch altijd goed zichtbaar. De wijnklimaatkast is tot in de kleinste details luxe afgewerkt, zo gaat de deur open met een subtiele ‘push’ op de deur. De temperatuur en het luchtvochtigheidspercentage kunnen worden bediend via de witte LED displays met touch control, met een smartphone of tablet via de ConnectLife app. Deze uitgebreide app biedt naast ondersteuning ook veel inspiratie. De wijnklimaatkast heeft een koolstoffilter en is met 32dB(A) ook nog eens superstil.

3. Slimme Keuze vaatwassers en koelkasten

Pelgrim introduceert niet minder dan zes vaatwassers en vier koelkasten onder haar Slimme Keuze label. De gedachte achter dit label is dat de duurzaamheid van een keukenapparaat niet alleen bepaald wordt door het energielabel maar ook door de Co2 uitstoot. De nieuwe vaatwassers hebben een A- of B-label, zijn ontzettend stil en hebben LED verlichting in de kuip. De duurzame afwashulpen zijn gelukkig niet zuinig met luxe functionaliteiten zoals FanDry, AutoDose en details, zoals lichtgevende programma indicatie die op de vloer schijnt. De FanDry functie zorg dat de vaat sneller droogt dankzij een ventilator in de deur. Zo droogt zelfs kunststof perfect. Dankzij AutoDose doseert de vaatwasser, afhankelijk van het gekozen programma en de hoeveelheid vaat, zelf het benodigde wasmiddel. Dat is een Slimme Keuze. De volgende modellen worden geïntroduceerd: de Pelgrim GVWC360L, GVW350XL, GVW380L, GVW380XL, GVWC391L en GVWC391XL.

De vier nieuwe D-labelkoelkasten uit de 28-serie dragen ook het Slimme Keuze label en zijn de  meest duurzame, en stille, koelkasten in het assortiment. De koelkasten zijn afgewerkt met RVS strips, hebben een CrispZone lade en elektronische bediening met temperatuur aanduiding. De volgende modellen worden geïntroduceerd: de Pelgrim PKD28088, PKD28102, PKD28122 en PCD28178L.

4. Superdeluxe brede A+ inductiekookplaat 

Breed, slim en stijlvol: de 90cm brede Pelgrim IK8093R is de nieuwste inductiekookplaat met A-label, voorzien van de meest luxe functionaliteiten. De brede inductiekookplaat heeft zes flexibele kookzones, waarmee je grotere zones kan maken voor XL grill- en teppanyakiplaten. Per kookzone kun je kiezen uit 19 standen en een dubbele boostfunctie. Handig: de IK8093R heeft vier automatische kookprogramma’s zoals voor het koken van pasta, het stomen van groenten en het frituren van frites. Verder kun je kiezen voor gemakken zoals een smelt- of warmhoudstand, de AutoGrill of de Cheffunctie. De inductiekookplaat heeft een matzwarte design sierlijst en iedere kookzone heeft een LightOnly slider; dus de bediening is alleen verlicht wanneer een zone in gebruik is. Pelgrim heeft het aansluiten ook eenvoudig gehouden: de inductiekookplaat kan, ondanks alle krachtige functies, zowel op een 1, 2 of 3 fase groep aangesloten worden.

5. Plug&Play A+ inductiekookplaten met ingebouwde afzuiging

Of je nou dagelijks de sterren van de hemel kookt of sporadisch een eitje bakt: deze luxe, slanke Plug&Play inductiekookplaten met ingebouwde afzuiging zijn mooi makkelijk voor iedere thuiskok. Te beginnen met de installatie en de bediening. De IKR3063F (65cm) en de IKR3082F (80cm) hebben een geïntegreerde recirculatie filter die kookgeuren en vetdeeltjes filtert, zodat schone lucht direct achter de kast wordt uitgeblazen. Hierdoor zijn de kookplaten makkelijk te installeren. Maar ook na de installatie zorgen de duurzame kookplaten voor veel gemak. De kookzones worden ingesteld met de LightOnly slider bediening en hebben per zone een boostfunctie, warmhoudstand en anti-aankookfunctie. Door de flexibele zones in te schakelen kan een groter kookoppervlak worden gecreëerd. Omdat gemak de mens dient, hebben de kookplaten een AutoAir functie; deze regelt automatisch de afzuiging van de kookdampen en -geuren.

Pelgrim
Pelgrim is al meer dan 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vindt? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim. Kijk op de Pelgrim website voor meer informatie en inspiratie www.pelgrim.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.