Platform over design en techniek in de keukenbranche
4in1 pigmentlak: isolatie, plamuur, kleur- en dekkende lak in één

4in1 pigmentlak: isolatie, plamuur, kleur- en dekkende lak in één

Totaaloplossing op waterbasis voor keukens

Snel, efficiënt, robuust én duurzaam: dat is Bluefin Pigmores 4in1 van ADLER, de toonaangevende Oostenrijkse producent van verven en lakken. Deze 4in1 pigmentlak op waterbasis voor MDF-platen is isolatie, plamuur, kleur- en dekkende lak in één. Daarmee is het de juiste oplossing voor keukenfabrikanten op zoek naar een all-in-one oplossing: de lak is efficiënt in gebruik, biedt een rijk kleurenpalet, is milieuvriendelijk en zorgt voor een blijvend mooi resultaat.

Bluefin Pigmores 4in1 kan in de hele meubelindustrie en de interieurbouw worden gebruikt, inclusief in keukens en badkamers.

Robuuste, kleurintensieve oppervlakken

“Als pioniers op het gebied van water­gedragen verf en lakken waren we bij ADLER bijzonder gebrand op het ontwikkelen van een goede allround-lak op waterbasis”, zegt Leon Cremers, directeur van ADLER Benelux in Heeze. Het resultaat hiervan: Bluefin Pigmores 4in1. Deze lak kan direct op hoogwaardige MDF-platen worden aangebracht door middel van de lak-op-lak-methode. Door optimale eigenschappen ten aanzien van schuren en vullen zijn efficiënte processen gegarandeerd. “Met twee tot drie lagen kunnen robuuste, kleurintensieve oppervlakken worden gerealiseerd die bij de ringtest goede resultaten behalen”, legt Cremers uit. De lak is verkrijgbaar in een breed kleurenpallet. 

Zeer geschikt voor keukens

Bluefin Pigmores 4in1 is de allrounder bij uitstek – en niet alleen wat betreft het gebruik ervan. De lak op waterbasis kan worden ingezet in een groot aantal branches: “Bluefin Pigmores 4in1 kan in de hele meubelindustrie en de interieurbouw worden gebruikt, inclusief in keukens en badkamers”, belooft Cremers. “Dankzij de uitstekende chemische en mechanische samenstelling is aflakken niet meer nodig.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.