Platform over design en techniek in de keukenbranche
Grote fronten integreren in stijl

Grote fronten integreren in stijl

Wat als je met één druk tegen een front een waaier aan mogelijkheden zou kunnen openen? Met AVENTOS top kan het. Na de AVENTOS HK top komt Blum nu immers met een uitbreiding van de familie naar alle klapdeursystemen.

De AVENTOS top-familie.

Wat zijn eigenlijk de voordelen van klapdeuren in de keuken? Dyonisa van de Velde van Van Hoecke: “De kastruimte is om te beginnen steeds vrij toegankelijk. Het front opent immers naar boven zodat deze nooit in de weg zit tijdens de werkzaamheden in de keuken. De klapdeuren passen zich ook in hoogte en breedte aan de vereiste opbergruimte aan of ze zetten het voegbeeld van de onderkast verder. De klapdeur blijft bovendien in elke gewenste positie staan dankzij de traploze stop. Simpelweg openen tot de benodigde opening er is én makkelijk bereikbaar om weer te sluiten.”

Voor elke beweging

AVENTOS is ondertussen een begrip geworden in de keukensector, net als het recent gelanceerde AVENTOS HK top. Dit klapdeursysteem met een kleinere inbouwgrootte dan de ‘grotere’ AVENTOS HK past gemakkelijk in elke corpus én het integreert perfect in moderne interieurs. Nu komt Blum met een verdere uitbreiding van de AVENTOS top-familie en zijn zowel de klap-, lift-, zwenk- als vouwklapdeur in de compacte top-versies verkrijgbaar. Dyonisa: “En dankzij de AVENTOS top-familie gaan praktisch en esthetisch hand in hand. De klapdeuren creëren beschermde opbergruimte en openen een veelvoud aan creatieve mogelijkheden. Combineer gerust de verschillende soorten klapdeuren in de keuken en daarbuiten. Voor de perfecte harmonie!”

Beperkt programma

Het AVENTOS top-programma werd geoptimaliseerd. Dit betekent dat met een kleinere waaier aan producten een groter aantal mogelijk­heden in het verschiet ligt. De symmetrisch ontworpen beslagelementen en hefbomen zijn geschikt voor verschillende klapdeurafmetingen én ze passen bij alle bewegingstechnologieën. “Bovendien kan dezelfde afdekkap worden gebruikt voor HF top, HS top en HL top”, voegt Dyonisa toe. “Minder gedoe bij de selectie, inkoop en verwerking. AVENTOS bestellen was nog nooit zo simpel.”

De strakke afdekkappen zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren; donkergrijs, lichtgrijs en zijdewit. Dezelfde afdekkap kan worden gebruikt voor HF top, HS top en HL top en zorgt zo voor een uniforme look en strakke afwerking. Wie voor een echt persoonlijke toets wil gaan, kan een logo laten drukken op het kleine afdekkapje.

Eenvoudige verwerking en montage

De AVENTOS top-familie kan op twee manieren worden gemonteerd: met de systeemschroeven of met behulp van de geïntegreerde positiebepaling. “De montage van het beslagelement gebeurt snel, eenvoudig en zonder fouten dankzij de vaste bevestigingsposities”, legt Dyonisa uit. “De geïntegreerde BLUMOTION-demping en de openingshoek­begrenzing zijn eveneens makkelijk aanpasbaar.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.