Platform over design en techniek in de keukenbranche
Afwassen én drogen in slechts één uur

Afwassen én drogen in slechts één uur

De nieuwe SupremeClean vaatwasser van Whirlpool wast af en droogt perfect in slechts één uur tijd met het Wash&dry programma. Handig, toch? Met de PowerDry heb je alle voordelen van een vaatwasser van topkwaliteit: vlekkeloos wassen en drogen, met een snel én energiezuinig programma. 

De vaatwasser is uitgerust met de 6th Sense technologie. Twee sensoren passen de temperatuur, de hoeveelheid water en de benodigde tijd aan op de vuile vaat. Zo bespaar je wel 50 procent energie zonder in te boeten op een schone vaat. Want Whirlpool PowerDry garandeert maximale snelheid en efficiëntie tijdens het reinigen van al het keukengerei met een A+++-label. De uitzonderlijke reinigings- en droogprestaties voldoen aan minder verbruik, hetgeen de nieuwe SupremeClean vaatwasser een uniek en onverslaanbaar apparaat maakt.

Met PowerCleanPro is voorwassen met de hand niet meer nodig. Je plaatst borden en pannen verticaal richting 28 hogedrukstralen die het hardnekkigste vuil weghalen. PowerCleanPro betekent ook 

30 procent extra opbergruimte3 dankzij een nieuw geïntegreerd systeem in het onderste rek: steunen aan de zijkant zorgen ervoor dat pannen en ovenschalen stabieler staan, voor nog meer flexibiliteit tijdens het inladen.

Flexibiliteit

De nieuwe Whirlpool vaatwassers beschikken over een derde uitschuifbare lade waar maximaal 14 couverts in passen. Een ongeëvenaarde flexibiliteit want deze lade heeft vier verschillende configuratiemogelijkheden. Ze past zich volledig aan aan jouw behoeften en hoeveelheid afwas. Zelfs het hoogste keukengerei kan worden geplaatst want het bovenste rek is zelfs gevuld in hoogte verstelbaar. Zo creëren we meer ruimte voor grotere borden in het onderste rek. Het bovenste en onderste rek zijn voorzien van neerklapbare steunen.

Tot slot beschikken Whirlpool vaatwassers over ledverlichting in de kuip. Deze binnenverlichting maakt het makkelijker tijdens het in- en uitladen. Bovendien zijn ze dankzij het verborgen display en bedieningspaneel geruisloos. Je merkt nauwelijks dat de vaatwasser aan staat. Dankzij het lampje weet je of de cyclus al voltooid is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.