Platform over design en techniek in de keukenbranche
Als kookplaat en afzuiging met elkaar communiceren
De communicatie tussen dampkap en kookplaat verloopt via bluetooth.

Als kookplaat en afzuiging met elkaar communiceren

Als antwoord lanceerde V-ZUG de voorbije jaren enkele oplossingen die niet alleen onzichtbaar in de keuken geïntegreerd kunnen worden, maar ook een optimaal gebruiksgemak vooropstellen.

Met Zwitserse precisie ontwikkelt en produceert V-ZUG al meer dan honderd jaar oplossingen voor de keuken, met oog op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Wat in 1913 begon als een ambachtelijke onderneming voor het verzinken van metalen artikelen zoals emmers, gootstenen en gieters, is vandaag een internationaal actief hightechbedrijf dat niettemin trouw blijft aan zijn wortels. Getuige ook de hoogtechnologische OptiLink functie en de slimme apparaten die ervan profiteren.

Intelligente communicatie

De OptiLink-technologie zorgt voor een automatische en intelligente communicatie tussen kookplaat en afzuiging. Dankzij een verbinding weet de afzuiging perfect wat er op het vuur staat en kan het afzuigvermogen automatisch aan de hoeveelheid kookdampen en de specifieke kookactiviteit aangepast worden, zonder dat de gebruiker daarover moet nadenken of zelfs maar hoeft tussen te komen. Een handige troef dus voor wie zich liever concentreert op wat er in de potten zit dan wat eruit komt, al blijft uiteraard ook altijd de mogelijkheid bestaan om de afzuiging manueel in te stellen.

Ingebouwde dampkap met de topprestaties van de beproefde uitschuifbare afzuigkap.

Onzichtbare inbouwafzuigkap

De meest recente V-ZUG dampkap met OptiLink-functie is de nieuwe inbouwafzuigkap AiroClearCabinet V4000. Het toestel combineert de topprestaties van een beproefde uitschuifbare afzuigkap met het comfort en de visuele rust van een ingebouwde uitvoering. Het compacte model, verkrijgbaar in de breedtes 56 en 86 centimeter, verdwijnt namelijk volledig in de bovenste kast of in een aangepaste behuizing boven het kookveld en laat langs de zijkanten nog voldoende ruimte over om bijvoorbeeld kookboeken of kruiden te bewaren. De geïntegreerde ledverlichting heeft een instelbare kleurtemperatuur, waardoor ze perfect kan aansluiten bij de sfeer van de keuken.
De AiroClearCabinet is beschikbaar met luchtafvoer (met afvoer naar boven of naar rechts) of met recirculatiefilter en garandeert in beide uitvoeringen een krachtige en energiezuinige afzuiging. Indicatoren voor de verzadiging van de vetfilter en, indien van toepassing, de actieve koolfilter vereenvoudigen het onderhoud en ondersteunen zo dezelfde optimale prestaties op lange termijn. Tegelijk beperken speciale geluidsisolatie en een aangepaste uitvoering van de kap het geluidsniveau tot een minimum. Zowel de OptiLink-functie als de automatische naloopfunctie vereenvoudigen het gebruik.

De Fusion inductiekookplaat met mooi vlak geïntegreerde dampafzuiger.

Fusion inductiekookplaat

Een andere oplossing die gebruikmaakt van de OptiLink-technologie is de Fusion inductiekookplaat met geïntegreerde dampafzuiger. Dit multifunctioneel product voorziet in een afzuiging van de kookdampen naast de potten en pannen, waar het naar beneden afgezogen wordt, en maakt het gebruik van een aparte dampkap dus overbodig. De lucht kan rechtstreeks naar buiten afgezogen worden of er kan gebruikgemaakt worden van een recirculatiefilter. Naast de automatische afzuiging via OptiLink, zijn er ook negen manueel in te stellen vermogensniveaus.

De Fusion kookplaat is verder voorzien van een robuuste OptiGlass coating voor een verhoogde krasbestendigheid en wordt gekenmerkt door een elegant en strak design, zonder opkanten ter hoogte van de dampafzuiger. De combinatie van een grafisch touchscreen en de OptiLink-functie, tot slot, werken een uiterst eenvoudige en intuïtieve bediening in de hand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.