Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bedieningsgemak is het succes!
De Comfort Swing.

Bedieningsgemak is het succes!

Het verschil voor premium keukens wordt gemaakt met high-end design en comfort.

Wat is eigenlijk de échte definitie van een premium keuken? Het antwoord is simpel: het gaat om exclusiviteit! Consumenten die daarin willen investeren, willen vooral het gevoel hebben dat een ander niet dezelfde keuken heeft. Dus… eersteklas kwaliteit, verfijnde materialen en een topdesign zijn in dit high-end segment als vanzelfsprekend. Het zijn de details die daarbij van belang zijn. En, maatwerk. Het Duitse Hettich levert dat. Bijna alles wordt mogelijk in de zoektocht naar de ultieme premium keuken!

De vaatwasser met Quadro ladegeleiders.

Zo vertrouwt Nolte Küchen bijvoorbeeld op het AvanTech YOU ladesysteem van Hettich voor de ‘neo box’ in zijn hoogwaardige programma ‘nolte neo’. Het platform biedt de fabrikant de vrijheid die hij wil hebben als hij zijn ‘veeleisende keukenklanten’ in het hoogwaardige segment een aantrekkelijk ladedesign met een exclusieve touch en merkbare kwaliteit wil bieden. Dankzij de onzichtbaar geïntegreerde paneelverstellingsfunctie heeft het slanke frame van 13 mm altijd een onberispelijk ontwerp. Nolte Küchen gebruikt de AvanTech YOU Illumination-functie, die meerdere designprijzen heeft ontvangen, om met de ‘neo box’ met een elegante LED-lichtsignatuur de consument in het hart te raken.

De Quadro ladegeleiders werken ook in de oven.

Wat gewone meubels – bijvoorbeeld voor de huiskamer – al heel lang kunnen doen (emotie opwekken!), zo kunnen elektronische apparaten dit nu ook. Hettich brengt het comfort naar alle soorten keukenapparatuur. Koelkasten, vaatwassers en ovens…  Noem het maar op: de innovatie is overal. Een direct gevolg? Wel, de bediening van die apparaten is merkbaar ergonomischer en veiliger geworden. 

Quadro

Een goed voorbeeld hiervan is de Comfort­Swing voor vaatwassers. Het liftsysteem van Hettich brengt de onderkorf van de vaatwasser eenvoudig en veilig op de hoogte van de bovenkorf. De mand klikt automatisch in de verhoogde positie. Na het laden of lossen wordt de mand met een handgreep weer losgemaakt waarna deze zachtjes en stil terug glijdt in de uitgangspositie. 

De groentelade kan men makkelijk in- en uitschuiven. Of eruit halen.

De ladegeleiders van Quadro zorgen dus voor extra comfort. De serviesmanden schuiven gemakkelijk en soepel in één gecontroleerde beweging in en uit. Een upgrade is uiteraard ook mogelijk: we hebben het dan over de demping van het optionele Silent System. Soepel en stil is daar de standaard. Bovendien biedt het systeem een uitstekende bescherming van hoogwaardig servies en de dure glazen die nu dus ook met een gerust hart in de vaatwasser geplaatst kunnen worden.  

Oven

De (volledig!) uittrekbare ladegeleiders van Quadro maken ook het gebruik van de oven stukken veiliger. Wie wil dat niet horen? Ze zijn soepel en niet kantelbaar waardoor zelfs vocht – uit de ovenschalen – niet overloopt bij het in- en/of uitschuiven. De gebruiker kan de uitgetrokken schalen en ovenrooster eenvoudig op hun plaats klikken, zodat ze niet onbedoeld terug de oven in schuiven. Het gemak voor elke keukenprins of -prinses is helder: je kunt tijdens het koken de ovenmaaltijd makkelijk omdraaien of overgieten! De uittrek-elementen van Quadro voor de oven zijn van hoogwaardig roestvrij staal. Het systeem kan worden toegepast in praktisch alle soorten ovens. Van combi-
tot stoomovens.

Koelkast

En, als we het toch over de keuken hebben… Natuurlijk is het Quadro (Compact) systeem ook ideaal voor de koelkast. De volledige uittrek geeft meteen een compleet overzicht van wat zich in de koelkast bevindt. Ook daar is het gebruiksgemak eenvoudig: één lichte vingertip krijgt de ladegeleiders of uittrekelementen al in beweging!

Regeren is wel vooruitzien, zo vindt ook Hettich. Want, natuurlijk kunnen er functies worden toegevoegd zoals slimme vergrendeling. Of een zelfsluitend systeem. Maar natuurlijk ook het ‘Silent-systeem’. De verse opbergvakken kunnen altijd eenvoudig uit de koelkast worden verwijderd met behulp van een ontgrendelingsmechanisme op de frontkap.

Het moge duidelijk zijn: Hettich creëerde een nieuwe definitie van het begrip premium. Het leven in de keuken wordt steeds makkelijker en leuker!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.